Dessverre opplever vi akkurat nå problemer med å opprette nye investeringskontoer. Vi arbeider selvfølgelig på spreng med å løse dette. I mellomtiden kan du allikevel registrere deg med e-post og få tilgang til hele plattformen, hvor du kan lese om investeringsmulighetene vi tilbyr. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no dersom du har spørsmål.

Kameo og Klarna inngår samarbeid

viber_image_2021-10-26_09-26-30-736

Klarna Open Banking muliggjør enklere investeringer igjennom Kameos plattform. Les mer her om hvor enkelt du kan betale dine bud! 

  • Del:

Av Kameo


Vi har fått mange nye investorer i Kameo og vi ønsker å gjøre det enkelt for alle som vil å være med å investere. Kameo har derfor inngått et samarbeid med Klarna for å kunne tilby alle kunder direktebetaling fra sin bank igjennom  Klarna Open Banking, en enklere betalingsløsning enn KID-nummer i nettbank, klipp og lim. 


Klarna Open Banking
 
For oss på Kameo er det viktig at alle får mulighet til å investere i lån på vår plattform, på en enkel og lett måte. Det er derfor selvsagt for oss å velge Klarna, en gigant innen fintech, for å kunne levere en ny og enkel betalingsløsning. Samarbeidet med Klarna Open Banking innebærer at alle investorer kan nå gjøre direktebetaling fra sin bank når de investerer i prosjekter på vår plattform. Det betyr ikke at du kan betale inn bud i lån med kreditt, men at du gjennom Klarnas port kan betale fra banken din uten å forlate Kameos nettside og uten å måtte logge inn i nettbanken din og betale budet ditt med KID-nummer. Nedenfor finner du en enkel steg-for-steg guide på hvordan du kan investere i lån direkte fra din bank via Klarna.  


Slik fungerer det:

  1. Skriv inn det beløpet du ønsker å investere i prosjektet
  2. Velg å betale på etterskudd
  3. Velg å betale fra bankkonto via Klarna og trykk ok 
  4. Velg den banken du vil betale fra og følg instruksen 
  5. Klart!

Vil du heller betale dine bud direkte fra din Kameo-konto eller eller gjøre en innbetaling? Det er selvsagt ingen problem, du velger selv hvilken betalingsmetode som passer deg. 


Har du spørsmål om Kameos samarbeid med Klarna?
Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no så hjelper vi deg! 

KLarna (940 x 500 px) (1)