Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Tross krise lykkes Kubik Eiendom med salg av nye boliger

IMG_3803

I dag har Kameo fått en omvisning på byggeplassen i Høgtunveien, hvor 5 av 6 boliger allerede er solgt. Tross Korona-krise og negative medieoppslag om nyboligsalget forteller Christer George at det er god aktivitet og tilgang på nye prosjekter for Kubik Eiendom.

  • Del:

Av Kameo I  Publisert 15.05.2020


Hvordan har COVID-19 påvirket dere og prosjektet på høgtunveien?

- I skrivende stund har ikke COVID-19 situasjonen hatt noen negativ innvirkning på Kubik Eiendom eller noen av våre prosjekter. Alle prosjektene vi sitter på, som er i ulike faser, har hatt normal fremdrift og ingen av våre pågående byggeprosjekter har stoppet opp. Salget har også gått fint.


DN spår lavere priser, lavere aktivitet og stor arbeidsledighet i eiendomsbransjen. Hvordan ser dere på saken?

- Vi ønsker ikke å spekulere i alle mulige scenarioer som eventuelt kan oppstå eller ikke i fremtiden. Det overlater vi til andre :)


Hva er deres syn på eiendomsmarkedet generelt de neste 12-24 månedene?

- Sett ut ifra vår erfaring og vårt perspektiv så har det vært et stabilt marked med god aktivitet. Det er bra tilgang på nye prosjekter som kan utvikles, og alle prosjektene vi har hatt i denne perioden har vi solgt til forventet markedspris.


Dere lykkes med å selge boligene deres i en tid hvor andre sliter. Hva skiller dere fra andre utviklere?

- Kubik Eiendom tilbyr originale, stilrene og estetiske boliger av høy kvalitet til en standardpris som de fleste boligkjøpere har råd til. Vi bygger ikke kun boliger for å tjene mest mulig penger, men gjør det fordi vi har interesse og engasjement for arkitektur og ønsker å bygge noe unikt og varig. 

Vi mener at høy pris ikke er en forutsetning for kvalitet, men at gode designvalg også kan gjøres innen begrensede budsjetter.


Fortell om deres planer for nærmeste fremtid. Har dere nye prosjekter eller aktiviteter på gang?

- Vi bygger nå to loftsleiligheter i Oslo sentrum som står ferdig til sommeren. Seks boliger er under oppføring i Høgtunveien 5 som er første byggetrinn. Trinn 2 består av seks eneboliger og disse kommer for salg til høsten.  Vi har også et prosjekt med fire eneboliger på Tåsen i Oslo som snart kommer for salg. 

Disse prosjektene har vi fokus på nå, samtidig som vi er på utkikk etter nye prosjekter å utvikle. Forhåpentligvis er dette også noe vi kan samarbeide med Kameo og investorene på!


Se video med Christer George fra byggeplassen her: