Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Låne ut penger til bedrifter

Låne ut penger til bedrifter | Kameo

Lån ut penger til bedrifter med en attraktiv årsrente og en løpetid på i gjennomsnitt 12 måneder – et attraktivt komplement til aksjemarkedet.

  • Del:


Flere eiendomsselskaper søker alternativ finansiering

Kameo ble startet med visjonen om å forbedre og modernisere den firkantede finans- og bankbransjen. De tradisjonelle bankenes enhetlige modell påvirker små og mellomstore bedrifter negativt, spesielt i det nåværende økonomiske klimaet. Derfor vender stadig flere innen SMB-sektoren seg til Kameo for finansiering.
 
Kameos forretningsmodell går ut på å knytte bedrifter som trenger finansiering, til investorer som vil låne ut penger til bedrifter. Siden juni i fjor har antallet investorer på Kameos plattform økt tosifret, og består nå av over 40 000 privatpersoner og bedrifter. De investerer direkte i eiendomslån som har gått gjennom en grundig kredittvurdering. I andre kvartal 2023 har gjennomsnittsrenten vært 10,15 prosent og løpetiden på investeringene har vært i gjennomsnitt 12 måneder.
 
Vil du låne ut penger til bedrifter og deres eiendomsprosjekter? Åpne en kostnadsfri konto, og se hvilke investeringsmuligheter som er tilgjengelige akkurat nå.


Låne ut penger med rente – til sikrede eiendomslån

Det å låne ut penger med rente som utbetales månedlig, har blitt et populært investeringsalternativ. Lånene på Kameos plattform har fått en detaljert gjennomgang av et team med ekspertise innen både eiendom og kreditt, og alle lån er også sikret med eiendomspant. Den grundige prosessen reflekteres tydelig i Kameos resultater. Siden starten har Kameo kun hatt 0,12% kredittap.
 
Siden Kameo startet i 2016, har virksomheten vokst betydelig. Til dags dato har investorer lånt ut penger til bedrifter til en verdi av over 4,4 milliarder kroner. Bare i andre kvartal i år har Kameo finansiert lån for 273 millioner kroner.
 
"Vi er ydmyke over at det i denne perioden hovedsakelig har vært et oppadgående marked, men med lån som i gjennomsnitt varer i 12 måneder, sitter vi ikke med en stor bok som ble lånt opp for flere år siden.", sier Sebastian Harung, grunnlegger av Kameo.
 

Investere i eiendomsprosjekter via Kameo – åpne en investeringskonto.


Hvorfor låne ut penger gjennom Kameo?
  • Årlig gjennomsnittlig avkastning på 10 prosent*
  • Månedlige renteutbetalinger
  • En aktivaklasse med lav volatilitet
  • Låne ut penger til bedrifter av eget valg

Kom raskt og enkelt i gang!
Du registrerer deg enkelt og sikkert ved å fylle ut litt informasjon om deg selv og signere med BankID. Deretter er du klar til å begynne å investere i eiendomslån!

  
Velge eiendomslån å investere i
Finn lån som matcher din risikoprofil og ønsket rente. Velg selv hvor mye du vil investere i ulike prosjekter – du kan håndplukke lånene du vil låne ut penger med rente til, og du kan skape en investeringsportefølje med ulike kredittvurderinger og årsrenter for å diversifisere porteføljen din.

 
Avkastning
Bedriftene du har lånt ut penger til, betaler rente på kapitalen månedlig. Derfor kan du utnytte rentes rente-effekten ved å reinvestere renten i andre lån. Lånet amortiseres deretter når løpetiden er over.Risiko? Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Enhver investering er forbundet med risiko, og hele eller deler av det investerte beløpet kan gå tapt.