Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Investorbeskyttelse

Fra og med 10. november 2023 trer en ny regulering i kraft som regulerer alle plattformer for folkefinansiering i Europa. Den nye reguleringen innføres for å styrke investorbeskyttelsen. Som investor vil du merke at plattformen oppdateres med nye funksjoner og justeringer. Disse oppdateringene er ment for å hjelpe deg med å unngå altfor risikofylte investeringer. Her kan du lese mer om den nye investorbeskyttelsen og hva det betyr for deg.


Fastighet_kameo

Hva innebærer investorbeskyttelsen?

Den nye investorbeskyttelsen omfatter blant annet risikovarsler, kategorisering av investorer, begrensninger i investeringsbeløp, samt en betenkningstid ved investeringer. Les mer om hva de ulike delene innebærer her.

Investeringsrisk

Investeringsrisiko

Lær mer om risikoene som er knyttet til investering gjennom Kameo, hvordan vi håndterer disse risikoene, og hva du selv kan gjøre for å minske dine investeringsrisikoer.

Spørsmål & Svar

Spørsmål & Svar

Her finner du svar på de oftest stilte spørsmålene om investorbeskyttelse og det nye regelverket.