Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4149 - G. Foss Eiendom AS Avsluttet

#4149 - G. Foss Eiendom AS
11% årlig rente| Risikoklasse C

Selskapet ønsker å låne 2 000 000 NOK av totalt 10 000 000 NOK til tomtekjøp og byggefinansiering. Dette er andre transje av det totale lånet som skal finansiere grunn- og betongarbeid på eiendommen. Kameos långivere har hittil lånt ut 2 000 000 NOK av den totale lånerammen.

Det foreligger rammetillatelse til oppføring av to eneboliger på eiendommen, og én enhet er forhåndsolgt. Selskapet har erfaring fra en rekke tidligere prosjekter og har finansiert flere av sine prosjekter gjennom Kameo tidligere. Ett prosjekt er ferdigstilt og tilbakebetalt, og ett annet prosjekt er ferdigstilt. To av tre boliger er overlevert og låntaker har i den anledning tilbakebetalt deler av lånet til investorene.

Se tidligere transjer her:

Lån 4126

Prosjektets styrker

  • 1. prioritets pant i eiendom og kausjon
  • Erfaren utvikler
  • Eksisterende låntaker med tilbakebetalte lån innen forfall

Nothing here yet.