Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4316 - Erfaren eiendomsutvikler søker finansiering til frigjøring av egenkapital Avsluttet

14% årlig rente| Risikoklasse C

Selskapet ønsker å låne 8 000 000 NOK av totalt 8 000 000 NOK til frigjøring av egenkapital for å ferdigstille sine pågående prosjekter. Kapitalen skal brukes til å delvis tilbakebetale eksisterende lån hos Kameo: lån 36573702 og 3715, kombinert med at låntaker jobber med å finne en løsning på resterende lånebeløp.

Selskapet har flere pågående utviklingsprosjekter i sin portefølje, og hittil i 2023 har de ferdigstilt ett prosjekt med 12 ene- og tomannsboliger på Høybråten i Oslo. I tillegg forventer de å ferdigstille et attraktivt prosjekt i et særdeles attraktivt villaområde på Tåsen i Oslo i løpet av Q4 2023. Her bygges det fire eneboliger, hvorav tre enheter allerede er forhåndsolgt, mens den siste enheten er holdt av for salg etter ferdigstillelse. Selskapet har også et pågående renoveringsprosjekt i en bygård i populære og trendy Rathkes gate på Grünerløkka i Oslo, som forventes å ferdigstilles i løpet av 2023. Selskapet planlegger å beholde bygården for utleie. Se mer informasjon om selskapets prosjekter under «Prosjekt».

Lånet sikres med tredje prioritets pant i eiendom, aksjepant i selskapet og aksjepant i tre av selskapets prosjektselskaper. Det blir også gitt pant i eventuelle utbyttekrav. Det totale lånet har en løpetid på 12 måneder, og skal tilbakebetales i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet på Tåsen i Oslo som forventes ferdigstilt i Q4 2023.

Se lån som skal tilbakebetales her:
Lån 3657
Lån 3702
Lån 3715

Lånets styrker

  • Selskapet har en prosjektportefølje med total salgsverdi på tilsammen ca 1.5 mrd NOK, og en verdijustert egenkapital (netto porteføljeverdi) på ca 420 MNOK
  • Lån tilbakebetales med gevinst fra prosjekt forventet ferdigstilt i Q4 2023
  • Låntaker har tilbakebetalt tidligere lån fra Kameo