Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

4 eiendomslån du kan søke om via Kameo

Ansök om fastighetslån genom Kameo

Kameo finansierer eiendomslån ved hjelp av cirka 50.000 småsparere i hele Skandinavia. Vi tilbyr flere typer lån – alt fra tomtefinansiering til topplån. I denne artikkelen kan du lese om hvilke lånetyper Kameo tilbyr og hvorfor vi kan være din beste samarbeidspartner.

  • Del:

 

Kameos mål er å legge til rette for den mest effektive kapitalstrukturen i alle prosjekter vi ser på. Vi tilbyr derfor finansiering i alle prosjektets faser, og kan skreddersy et tilbud basert på blant annet formålet med lånet og tidspunktet for finansieringsbehovet.  Vi tilpasser oss til deres behov, ikke omvendt.

Nedenfor har vi listet opp de fire ulike lånetypene du kan søke om:


1. Rammelån til eiendomsselskaper
Utviklingsprosjekter er kapitalbindene og veksten til eiendomsselskaper blir ofte begrenset av mangel på tilgjengelig egenkapital.

Kameo tilbyr rammelån til eiendomsselskaper opp til 50 millioner på morsselskapsnivå. Midlene er ikke øremerket til et spesifikt prosjekt, men kan anvendes som generell vekstkapital. Dette bidrar til økt fleksibilitet og forutsigbarhet for eiendomsselskaper i vekst. Rammelånet vil redusere behovet for å hente ekstern egenkapital og bidra til økt egenkapitalavkastning.


2. Refinansiering av egenkapital i utleieeiendom

Bankene har ofte en belåningsgrad på ca. 60% på næringseiendom, noe som fører til at mange selskaper sitter igjen med store verdier låst inn i eksisterende portefølje. Har du bundet opp en stor andel egenkapital i eksisterende eiendom, og vil frigjøre likviditet? 

Kameo kan tilby lån over deres bankfinansiering for å frigjøre egenkapitalen deres, som kan bidra til å gjøre nye investeringer og oppnå ønsket vekst.


3. Tradisjonelle tomtelån og byggelån

Vurderer du å kjøpe en eksisterende eiendom eller en tomt til utvikling kan Kameo være en fleksibel finansieringspartner. Du kan forvente en rask og effektiv behandling og vi har ofte muligheten til å tilby en høyere belåningsgrad enn hva bankene kan tilby.

Kameo finansierer også byggeprosjekter opp til 30 millioner kroner. Vi har fleksible krav rundt forhåndssalg, og tilbyr en fleksibel løpetid på inntil 36 måneder. Vi finansierer alt fra leiligheter og småhus til kommersielle eiendommer.

Et byggelån via Kameo passer dersom du allerede er i gang eller har planer om å utvikle en eiendom, og behøver mer finansiering. Gjennom plattformen tilbyr vi lån i etapper slik at du kan redusere prosjektets totale rentekostnader.


4. Topplån i tomtekjøp og byggeprosjekter

Å låne gjennom Kameo behøver ikke å være et alternativ til banklån, i mange tilfeller kan vi være et komplement til bankfinansiering. Gjennom Kameo kan du få topplån som kommer etter banklånet og redusere andelen egenkapital inn i et prosjekt eller en investering. Lånebeløp, løpetid og sikkerhet tilpasses prosjektet og lånet er ofte avdragsfritt.

Ønsker du å optimalisere prosjektfinansieringen eller trenger kapital for å dekke uforutsette kostnader i et prosjekt?


Trenger du finansiering til ditt eiendomsprosjekt? Kontakt oss eller søk om lån her!