Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

5 ting å tenke på når du søker om lån via Kameo

5 ting å tenke på når du søker lån

Er du igang med et nytt eiendomsprosjekt og vurderer å søke om lån via Kameo? Vi tilbyr flere typer finansieringsløsninger og har en rask søkeprosess, men for å gjøre det enda enklere gir vi deg 5 tips til hva du bør tenke på når du søker om lån via plattformen vår.

  • Del:

Ved hjelp av tusenvis av investorer kan du finansiere ditt eiendomsprosjekt via Kameo. For oss handler det om mer enn bare finansiering - vi tilbyr ulike løsninger, har fleksible vilkår og fungerer som en samarbeidspartner fra start til slutt. For å gjøre søknadsprosessen enda smidigere har vi samlet et par ting du bør tenke på når du søker om finansiering via Kameos plattform. Våre analytikere har listet opp de 5 viktigste tingene her! 


1. Oppfyller selskapet Kameos grunnleggende kriterier? 

For å kunne få finansiering via Kameos plattform må både prosjektet og eiendomsselskapet oppfylle våre grunnleggende kriterier:

Selskapsform – må være et aksjeselskap og ha registrert minst ett årsregnskap.

Lånestørrelse – vi finansierer eiendomsprosjekter fra 500.000 kr til 25 millioner kroner. Beløp, utbetaling og tilbakebetaling tilpasses selskapets behov.  

Sikkerhet – vi aksepterer første og andre prioritet. Du kan stille pant i eiendom og aksjer eller personlig kausjon.


2. Hvilken type finansiering er dere ute etter?

Vår finansieringsmodell gir stort handlingsrom, og lån via Kameo kan tilpasses selskapets situasjon og ønsker. Vi vil derfor vite hvilke tanker dere har om finansieringsstruktur, når dere trenger finansieringen, ønsket lånebeløp og hvilket låneprodukt dere søker om.


3. Har dere tilstrekkelig dokumentasjon?

Beskrivelse av prosjektet dere skal utføre, med tilhørende nøkkelinformasjon som budsjetter, verdivurdering, tidsplan, oppdaterte regnskapstall osv.


4. Har selskapet referanseprosjekter å vise til?

Vi vil gjerne se eksempler på prosjekter dere tidligere har utført, gjerne med bilder. Dette fungerer som et grunnlag for kredittvurderingen, men gir også en visuell presentasjon til investorene våre når de skal investere i dere som selskap. 


5. Ønsker dere synlighet rundt bedriften og prosjektet?

Når man får finansiering via Kameo vil prosjektet bli tilgjengelig for våre 30.000 investorer i Norge, Sverige og Danmark – altså får man en stor eksponering mot potensielle kunder. Vi kontakter også låntakerne underveis for oppdateringer til investorene, og man får mulighet til å ta de med på prosjektreisen fra finansiering til tilbakebetaling.


Les også: 4 grunner til å låne via Kameo


Vil du finansiere ditt eiendomsprosjekt gjennom Kameo? Kontakt oss eller søk om lån her!