Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Juniorfinansiering gjennom Kameo

Eiendomslån via Kameo

Med stor fleksibilitet, bransjekunnskap og en smidig behandlingsprosess har Kameo blitt en populær finansieringskilde på markedet. I dag har Kameo finansiert over 350 eiendomsprosjekter i hele Skandinavia.

  • Del:

Av Kameo


Konseptet er enkelt – Du kan finansiere eiendomsprosjektet ditt ved hjelp av tusenvis av investorer via Kameos plattform. Vi tilbyr flere typer finansieringsløsninger og gir tilbakemelding på lånesøknader innen en uke. Under lister vi opp noen av årsakene til hvorfor Kameo er den perfekte finansieringspartneren for deg!


4 grunner til å låne gjennom Kameo


1. Økt belåningsgrad
Kameo har anledning til å gå høyere i belåningsgrad enn alternativene. Banker og andre finansieringskilder har ofte et bestemt krav på hvor stor andel av kostnadene de er villige til å finansiere.

I Kameo anerkjenner vi verdiskapning og åpner for opplåning av dette. I et byggeprosjekt kan man øke belåning ved mottatt rammetillatelse, eller brofinansiere inntekter i løpet av byggetiden. Det kan også være en utleieeiendom som er konservativt belånt og dermed bundet en stor andel egenkapital. Dette er bare noen eksempler på hvordan Kameo kan øke belåningsgraden hos et eiendomsselskap.


2. Kompetanse og fleksibilitet
Gjennom mange års erfaring har vi lært en god del om bransjen og markedet. Det er viktig for oss at vi forstår selskapenes situasjon, og ikke minst hva målene deres er. Vi har et stort team som vurderer alle prosjekter, hvor målet er å skreddersy den beste løsningen for låntaker.


3. Forutsigbarhet og bedre avkastning
Alternativene til juniorfinansiering gjennom Kameo er ofte egenkapital, eksterne lån eller eksterne investorer. For et selskap i vekst er egenkapital alltid en mangelvare, og eksterne lån og investorer er ofte dyre alternativer hvor man enten må betale høy rente eller gi fra seg en andel av prosjektet.

Gjennom Kameo kan selskapet oppnå langt høyere avkastning på egenkapitalen og oppnå raskere vekst. 


4. Lån over bankfinansiering 
Dette ligger i navnet, juniorfinansiering. Kameo er et komplement til banken, og ikke en konkurrent. De fleste av våre låntakere har sine banklån på plass, og benytter Kameo til topplån.


Trenger du finansiering til ditt neste eiendomsprosjekt? Les mer om hva vi kan tilby her eller kontakt oss på credit@kameo.no