Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Kameos største deleiere: ABG Sundal Collier og Ilija Batljan Invest

Ilija Batljan | ABGSC | Kameo

Hvem er egentlig Kameos to største deleiere? I denne artikkelen forteller vi mer om selskapene ABG Sundal Collier og Ilija Batljan Invest. Vi forklarer også om hva det innebærer for Kameo å ha slike finansgiganter i ryggen. 

  • Del:

Av Kameo


Våren 2019 kom den nordiske investeringsbanken ABG Sundal Collier inn som Kameos største deleier. Det ble en kickstart som ikke bare gav mer kapital til Kameo, men de kom også inn som en langsiktig strategisk partner. Drøyt to år senere kom Ilija Batljan Invest om bord – som en ytterligere langsiktig partner, klar til å demokratisere finansmarkedet og gi flere småsparere mulighet til å investere i eiendomsprosjekter med bra avkastning.


Ilija Batljan & ABG Sundal Collier

På bildet: Sebastian Harung, CEO Kameo, Jonas Ström, CEO ABGSC & Ilija Batljan


Med to av Nordens finansgiganter i ryggen, har Kameo oppnådd å bli Skandinavias største investeringsplattform for eiendomslån. La oss forklare hvem disse deleierne er og hva deres engasjement i Kameo egentlig betyr.  


ABG Sundal Collier

ABG Sundal Collier er en av Nordens største investeringsbanker med mer enn 30 års erfaring i finansmarkedet, og har i dag en ledende posisjon blant etablerte rådgivere innen Corporate Finance i Norden. ABGSC gir distribusjon av nordiske verdipapirer til lokale og internasjonale investorer. Våren 2019 ble investeringsbanken Kameos største deleier med en ambisjon om å gjøre Kameo til en av de største aktørene i markedet. Kameo og ABGSC har siden hatt et veldig nært samarbeid der investeringsbanken også agerer som strategisk partner og flere av Kameos styremedlemmer kommer fra ABGSC.


Ilija Batljan Invest AB

Ilija Batljan er mest kjent som sin rolle som CEO og grunnlegger av selskapet SBB (Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB) - en av Sveriges største eiendomsselskap som har ambisjonen om å skape skape Europas beste selskap for småsparere. Han er også CEO i sitt eget investeringsselskap, Ilija Batljan Invest AB,  som på våren 2021 ble en av Kameos største deleiere, med målet om å gi småsparere flere investeringsmuligheter på eiendomsmarkedet. Med visjonen om et langvarig samarbeid som skal gavner småsparerens investeringsporteføljer, kommer også hans ektefelle Sanja Batljan og datter inn i Kameos styre. Med sterk kompetanse fra eiendomsbransjen og selskapets visjonære eiere skal Kameo fortsette å demokratisere finans- og eiendomsbransjen med ny styrke. Investeringer skal ikke bare være for noen få - men for alle!Åpne en kostnadsfri konto her