Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Lær deg mer

Lær deg mer

Velkommen til Kameos utdanningsside!


Her samler vi relevant og lærerikt materiell for deg som vil lære mer om Kameo. Sjekk ut Kameos webinar, vår utdanningsserie «Kameo Academy» eller vår blogg. Vi oppdaterer siden med nytt materiell fortløpende.

Kameo webinars

Kameos kreditprocess (1)

Ny investorbeskyttelse – hva innebærer det?

Vår sjefsjurist, Linn Hoel Ringvoll, og vår driftssjef, Fredrik Källgren, forteller om det nye regelverket for crowdfunding, hvordan det påvirker deg som investor og hvilke endringer som har skjedd på vår plattform.

Kameos kredittprosess

Kameos kredittprosess

Et lærerikt webinar for deg som er interessert i prosessen bak investeringsmulighetene du ser på plattformen vår og som gjerne vil bli bedre kjent med vårt kreditt- og analyseteam.

Eiendomsmarkedet 2023

Eiendomsmarkedet 2023 - Utfordringer og muligheter

I dette webinaret forteller vår gründer Sebastian Harung og analytiker Sigrid Eliassen mer om dagens utfordringer i det norske eiendomsmarkedet. Her vil de blant annet fortelle mer om tiltakene Kameo gjør for å sikre en trygg prosess for både våre investorer og låntakere.

Webinar hjemmeside

Hva skjer om låntaker ikke betaler?

Hvordan jobber Kameo om en låntaker får betalingsvansker eller går konkurs? Det forteller gründer Sebastian og juridisk direktør Linn i dette webinaret. De presenterer også noen historier fra virkeligheten.

Risiko og sikkerheter i Kameos lån

Risiko og sikkerheter i Kameos lån

Kameos juridiske direktør, Linn H. Ringvoll og analytiker Faraz Seyedi tar deg gjennom det viktigste du bør vite om risiko og sikkerheter i våre lån. 

Slik påvirkes Kameo av markedet

Slik påvirkes Kameo av markedet

Vår norske gründer, Sebastian Harung og kredittanalytiker i Sverige, Jacob Ohlin, forteller om hvordan Kameo og lånene på vår plattform påvirkes av markedet.

Invester i eiendomslån

Invester i eiendomslån via Kameo

Lær deg mer om Kameos konsept og hvofor investering i eiendsomslån er et bra komplement til dine investeringer på børsen. Vi forteller hvordan du kan tenke rundt risiko og hvorfor eiendomsselskaper låner penger via Kameo. 

Ulike sikkerheter i Kameos lån

Ulike sikkerheter i Kameos lån

Daglig leder i Kameo Sverige, Fredrik Källgren, og juridisk direktør og daglig leder i Kameo Norge, Linn Hoel Ringvoll, forteller om Kameos ulike sikkerhetspakker. 

Kameo Academy

Kameo-bloggen

Tips, informasjon og erfaringer om lånebasert crowdfunding.

Lær deg mer om hvordan dine investeringer gjennom Kameo skal beskattes, hvordan du reduserer din investeringsrisiko, hvordan du skal tolke Kameos risikoklasser og mye mer!
Les artikler