Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Presse

Her finner du nyhetsartikler hvor Kameo er omtalt, samt aktuelle pressemeldinger.

  • Del:

Pressmelding

Få oversikt over aktuelle pressemeldinger via Cision News.


Nyhetsartikler

7. maj 2024 | Shifter: Beste kvartal noensinne for Kameo

12. feb. 2024 | DN: Henter 30 mill. – sikter mot børsnotering

29. jan. 2024 | Finansavisen: Skroter særnorsk maksgrense

8. okt. 2023 | Finansavisen: Bruker folkefinansiering for å omgå forhåndssalg

17. apr. 2023 | Finansavisen: Norsk startup hentet 700 millioner kroner


Om Kameo

Kameo er en investeringsplattform som tilbyr både enkeltpersoner og bedrifter muligheten til å investere i sikrede lån til eiendomsprosjekter i Skandinavia, noe som gir eiendomsutviklere tilgang til rask og fleksibel finansiering. Med kontorer lokalisert i Stockholm, Oslo og København, har Kameo bygget opp et community med over 65.000 private og bedriftsinvestorer. Siden starten i 2016, Kameo formidlet over 1000 lån til en samlet verdi av over 5 milliarder norske kroner. Gjennomsnittlig nettoavkastning for investorene har vært 9,4 prosent per år. Siden 2019 har den nordiske investeringsbanken ABG Sundal Collier vært en største aksjonær i Kameo og har fungert som en verdifull strategisk partner. Kameo er gjennom Kameo Norge registrert låneformidler i Norge. Kameo har også gjennom det svenske selskapet Kameo Investment Platform AB tillatelse til å tilby folkefinansieringstjenester samt betalingstjenester i Skandinavia.


For henvendelser fra pressen, vennligst kontakt Frode Riis Andersen på fra@kameo.no eller tlf. 92246335.