Kameo-bloggen

Tips, informasjon og erfaringer om lånebasert crowdfunding
Linnéa Schmidt

Gjesteinnlegg: Kvinner og investering

Linnéa Schmidt er blogger, forfatter og driver bl.a. investeringsfellesskapet Moneypenny. Hun mener at kvinner bør bli bedre til å ta hånd om sin økonomi og begynne å investere. 

Gard

Søker finansiering for vekst i Skandinavia

Møt gründeren bak Colosseum Mann, Norges første privatsykehus for operasjon av prostatakreft. Selskapet fokuserer på mannlig helse og søker finansiering fra Kameos långivere for videre vekst. 

IMG_3184-Edit

Hva blir fremtiden for crowdfunding i Norge?

Kameo har sendt inn høringssvar om lovendringene som er foreslått for lånebasert folkefinansiering, og her får du en oppsummering av våre synspunkter. Vil det bli enklere å investere i folkefinansierte prosjekter i Norge?

nordwood-themes-483520-unsplash

Reservasjon av bud - slik gjør du det!

Vi vil gjerne gi deg et overblikk over hvordan vår nye budfunksjon fungerer. Her finner du en guide for hvordan du best utnytter muligheten for å reservere bud i våre prosjekter. 

Årsränta 10%

10% rente er ingen risikofri rente

Kameos co-founder og CEO i Norge, Sebastian Martens Harung, deler sine tanker om risiko med crowdlending og tre viktige ting du bør tenke på for å redusere tap.

Crowdfunding framtiden

Crowdfunding - fremtidens beste investeringsalternativ?

Det evige spørsmålet entreprenører eller start up-selskaper grubler over, er hvordan virksomheten skal vokse og bli lønnsom. Her vil vi ta for oss hvorfor crowdfunding er fremtidens vekstmetode!

Förstå dina investeringar

Forstå dine eiendomsinvesteringer

Et byggeprosjekt er ofte en lang prosess fra start til slutt. Det er mange trinn fra planlegging til innflytting, og i dette innlegget gir vi deg et dypere innblikk i fremdriften i et byggeprosjekt.

3 frågor

3 spørsmål som avgjør hvordan du bør investere

Hvilke investeringer som passer din situasjon, avhenger av – nettopp – deg. Svar på disse spørsmålene og få en oversikt over hvilke investeringer som er best for din økonomi!

Det här behöver du veta för att komma igång med crowdfunding

Dette må du vite for å komme i gang med crowdfunding

Hvordan fungerer crowdfunding, og passer det din personlighet? I dette innlegget gir vi deg noen konkrete tips om hva du bør vite for å komme i gang!

Bra blandning i sparandet

Spre risikoen og få en jevnere avkastning

Det er viktig å spre risikoen når det gjelder sparing og investeringer. Legger du "alle egg i samme kurv" øker følsomheten for endringer i markedet.

Därför väljer allt fler att investera i fastigheter

Derfor velger stadig flere å investere i eiendom

Er du ute etter en stabil og lønnsom investering? Vi har sett nærmere på ulike faktorer som fører til at stadig flere velger å investere i eiendom.

Utrymme för sparande i din privatekonomi

Slik skaper du rom for sparing i din privatøkonomi

Finn motivasjonen, se jevnlig over avtaler og abonnement og gå gjennom hverdagen din. Dette er noen av nøklene til å finne rom for mer sparing. Her deler vi flere nyttige tips!

Hur sätts egentligen räntorna hos Kameo?

Hvordan settes egentlig rentene på Kameo?

Sebastian Martens Harung, daglig leder i Norge og co-founder, forklarer hvordan vi foretar en risikoanalyse, hvordan renten avgjøres og hva vi gjør for å redusere risikoen.