Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Kameo-bloggen

Tips, informasjon og erfaringer om lånebasert crowdfunding
Påskelotteri | Kameo

LOTTERI – Ikke legg alle eggene i samme kurv!

Det er et velkjent faktum at risikoen med investeringer reduseres når man sprer dem over ulike typer eiendeler, og dette gjelder også dine investeringer hos Kameo! For å oppmuntre til en diversifisert investeringsstrategi har vi hos Kameo tatt dette gamle ordtaket til hjertet og arrangerer et lotteri.

Investeringsplattformen Kameo

“Flere tegn på at eiendomsmarkedet tiner opp”

Etter noen tøffe år, kan det se ut som kjøperne er på vei tilbake i eiendomsmarkedet. Behovet for boliger er stort, visningene har begynt å ta seg opp flere steder, og rentene ventes å synke i løpet av høsten.

rapportering av skatt | Kameo

Hvordan fungerer rapportering av skatt?

Her forklarer vi hvordan renteinntektene via Kameo skal beskattes, og hvor smidig det er for deg som investor.

Låne ut penger til bedrifter | Kameo

Låne ut penger til bedrifter

Lån ut penger til bedrifter med en attraktiv årsrente og en løpetid på i gjennomsnitt 12 måneder – et attraktivt komplement til aksjemarkedet.

Leva på avkastning | Kameo

Leve på avkastning fra eiendomsinvesteringer

Vil du slutte å jobbe og i stedet leve på utbytte fra renteinvesteringer? Ved å investere i eiendomslån kan du få et liv der du kan leve på avkastning og bruke tiden på egne interesser. Hvordan går man frem for å få denne typen inntekt, og hvilke rentesatser og risikogrupper bør man vurdere for å kunne leve på utbytte fra investeringen på enklest mulig måte?

Vad är en investering?

Hva er en investering – forklaring av metoden

Hva er en investering og hva innebærer det å investere? Lær mer om investeringer med Kameo.

Bonuskampanje | Kameo

KAMPANJE: Få 500 kroner når du investerer

Mellom 23. november og 31. januar gir vi deg en bonus på 500 kr når du investerer minst 15 000 NOK i et av våre lån. Les mer om hvordan du utnytter kampanjen her.

Nytt investerarskydd | Kameo

Ny og forbedret investorbeskyttelse trer i kraft

Den 10. november trer et nytt regelverk i kraft, som innebærer en styrket investorbeskyttelse for deg. Beskyttelsen vil medføre noen endringer på plattformen, som vi forklarer i denne artikkelen.

Kameo – passiv inntekt

Slik sikrer du deg passiv inntekt i flere år fremover

Sikre deg passiv inntekt i flere år fremover ved å utforske folkefinansierte eiendomsinvesteringer. Hos Kameo kan du investere i eiendomsprosjekter og oppnå en gjennomsnittlig årlig avkastning på 8,5 prosent.

Sebastian Harung, Insight Investment

Kameo henter 700 millioner kroner

Sebastian Harung, Kameos grunnlegger, forteller hva samarbeidet innebærer for både Kameo og de investorer som investerer via Kameos plattform i dag.

Kalbakstubben - Kubik Eiendom AS

Eiendomsutvikleren Kubik finansierer sine prosjekter via Kameo

Eiendomsutvikleren Kubik er ett av selskapene som har vært med Kameo siden oppstart i 2017. Oslo-utbyggeren har fått crowdfundet ca. 30 millioner kroner til ulike boligprosjekter via plattformen, hvor omtrent 1/3 allerede er tilbakebetalt. Nå står de bak et nytt prosjekt på Kalbakken i Oslo som Kameos investorer skal finansiere. 

Sebastian Harung

Nyttårshilsen fra Kameos gründer

Sebastian Harung sender en hilsen til Kameos investorer, og informerer om hvordan vi i et urolig marked vil fortsette å levere kvalitetslån til kredittverdige eiendomsselskaper i Skandinavia. 

Sebastian Harung

Investeringsavgiften utsettes – Q&A med Kameos CEO

Kameo har besluttet å gjøre endringer på den planlagte investoravgiften som var planlagt innført fra 1.desember 2022. Innføringen av investoravgiften utsettes derfor til slutten av første kvartal 2023. Denne avgjørelsen er tatt på bakgrunn av dialog med våre investorer om avgiftens utforming.

Kameos risikoklasser

Hva betyr risikoklassene egentlig?

Alle Kameos lån utstyres med en risikoklasse fra A til E, men hva betyr disse risikoklassene egentlig?

Driftslån Kameo

Hva er forskjellen på eiendomslån og driftslån?

Kameos portefølje består for det aller meste av lån til eiendomsprosjekter med sikkerhet i den eiendommen som skal finansieres. Fra tid til annen formidler Kameo likevel også andre typer lån, både driftslån til eiendomsselskaper og lån til andre type selskaper. Hva er forskjellen på disse typene lån, og hvilke muligheter innebærer driftslån for Kameos låntakere og investorer?

Podcast Kameo

Podcasts om eiendomsinvesteringer

Under sommeren er det alltid fint med noen podcastanbefalinger! Her har vi lenket noen episoder du kan ta med det i øret på stranda, i bilen, i parken eller der du måtte befinne deg. Det bys på latter, god stemning og lærerik prat om blant annet crowdfunding, børsen, kryptovaluta og eiendomsfinansiering. God lytting og god sommer!

Hur påverkas Kameo av fallande bostadspriser

Hvordan vil Kameos lån påvirkes av prisfall i boligmarkedet?

At markedet på sikt både går opp og ned er helt normalt! Vi i Kameo er veldig nøye med å kreve gode sikkerheter i alle lån vi legger ut på plattformen for å minimere risikoen ved eventuelle fall i boligmarkedet. Her forklarer vi hvordan vi i Kameo jobber for å redusere din investeringsrisiko og hvorfor LTV er et viktig nøkkeltall.

Inviter en venn - Kameo

Inviter en venn, så får dere begge 500 kr!

Kameo lanserer en vennekampanje! Nå kan du tjene penger på å invitere dine venner til å opprette konto hos Kameo. Inviter en venn til å registerere seg, så får dere begge 500 kr når dere har investert 10.000 kr i lån på plattformen. 

Kameo 2021

Tilbakeblikk – Kameo 2021

«2021 har vært Kameos breakthrough, og vi har lykkes med å nå målet vårt om å bli en ledende plattform for crowdfunding av eiendomslån i Skandinavia.»

modern_building_frog_perspective

Eksplosiv vekst av crowdfunding av eiendomslån i Norge!

Crowdfunding av lån til eiendom har hatt en eksplosjonsartet vekst i Norge særlig det siste året. Hvorfor er det så populært? 

Sebastian Harung CEO og grunnlegger, Linn Hoel Ringvoll Daglig leder og CLO

Kameo er Skandinavias største investeringsplattform innen crowdfunding i 2021!

Kameo rundet i juni 2021 en magisk grense på 500 MNOK i volum for året, og er dermed den største plattformen innen crowdfunding av eiendomslån i Skandinavia i år.

Dette representerer et volum for 2021 som nær tilsvarer det Kameo formidlet i hele 2020. Siden starten har Kameo formidlet lån for ca. 1,6 milliarder. 

Ilija Batljan | ABGSC | Kameo

Kameos største deleiere: ABG Sundal Collier og Ilija Batljan Invest

Hvem er egentlig Kameos to største deleiere? I denne artikkelen forteller vi mer om selskapene ABG Sundal Collier og Ilija Batljan Invest. Vi forklarer også om hva det innebærer for Kameo å ha slike finansgiganter i ryggen. 

Jeg er en Kamigo

Kamigo: "Å våge er en del av min livsfilosofi"

Møt svenske May-Louise, en av våre fantastiske Kamigos, som det siste året har fått øyene opp får investeringer både på børsen og via Kameo - i dag har hun investert i 25 eiendomslån med en gjennomsnittlig rente på 9%. 

Ilija Batljan Kameo

Kameo har fått inn 66 millioner – Ilija Batljan går inn som storaksjonær

Kameo har gjennom en rettet emisjon fått inn 66 millioner kroner - Ilja Batljan Invest går inn som storaksjonær. Sammen med Ilija og ABG Syndal Collier er vår ambisjon å bli Skandinavias største investeringsplattform for eiendom. 

6 ting du skal overveje før du investerer i Kameos ejendomslån

6 ting å vurdere før du investerer i Kameos eiendomslån

Når et lån publiseres på Kameos plattform, deler vi alltid informasjon om selskapet, selve prosjektet og sikkerhetspakken bak det, med deg. Det er imidlertid viktig at du som investor også gjør din egen analyse for å kunne ta en beslutning om prosjektet og investeringen passer for deg.

Kameos renter på eiendomslån

Spørsmål og svar: renter i Kameos eiendomslån

Hvorfor kan et lån med risikoklasse B ha samme rente som ett med risikoklasse C? Og hvorfor synes mange at renten var høyere tidligere? Dette er bare noen få spørsmål vi vet at mange av dere stiller. La oss forklare!

5 ting å tenke på når du søker lån

5 ting å tenke på når du søker om lån via Kameo

Er du igang med et nytt eiendomsprosjekt og vurderer å søke om lån via Kameo? Vi tilbyr flere typer finansieringsløsninger og har en rask søkeprosess, men for å gjøre det enda enklere gir vi deg 5 tips til hva du bør tenke på når du søker om lån via plattformen vår.

Hadar Gafni

Ny forskning gir håp for kvinnelige gründere

Det er håp! Den bitre sannheten om at kun 2% av alle investeringer i oppstartsbedrifter i Norgen går til kvinnelige eiere[1], kan endres. I en nylig publisert forskningsrapport, av Hadar Gafni, Dan Marom, Alicia Robb, och Orly Sade, har forfatterne funnet ut at crowdfunding er en mer demokratiserende investeringsform enn hva tradisjonelle finansieringskilder pleier å være. 

Jacob Ohlin berättar om Kameos tillväxtresa

100 millioner på en måned – ”Iblant må man klype seg i armen”

Jacob Ohlin, en av Kameos første kredittanalytikere, har fått være med på Kameos reise siden 2018. I dette intervjuet forteller Jacob om hva som fikk ballen til å rulle, hvilken fantastisk reise det har vært siden start og hvordan han ser på Kameos fremtid. 

Ansök om fastighetslån genom Kameo

4 eiendomslån du kan søke om via Kameo

Kameo finansierer eiendomslån ved hjelp av cirka 50.000 småsparere i hele Skandinavia. Vi tilbyr flere typer lån – alt fra tomtefinansiering til topplån. I denne artikkelen kan du lese om hvilke lånetyper Kameo tilbyr og hvorfor vi kan være din beste samarbeidspartner.

Festningsåsen 1

Kameo satte ny norgesrekord i folkefinansiert lån

Forrige uke satte Kameo ny norgesrekord med et folkefinansiert lån på 18,6 millioner kroner. Lånet gikk til et delprosjekt under eiendomsutvikleren Akershus Prosjekt AS, som utvikler et større boligområde på Bjørkelangen. Vi tok en prat med låntaker Aleksander og daglig leder i Norge Linn om rekord-lånet og veksten på plattformen. 

Faraz Seyedi, salgssjef Norge

Hvorfor Kameo fokuserer på eiendomslån

Med hjelp fra tusenvis av småsparere finansierer Kameo flere eiendomsprosjekter i uken, alt ifra tomtefinansiering og eplehageprosjekter til opplåning av utleieeiendom. Vi tok en prat med Kameos salgssjef, Faraz Seyedi, om hvorfor Kameo velger å fokusere på eiendomslån og hvordan han ser på eiendomsmarkedet fremover.

Kreditanalys Kameo

Hvordan velger Kameos analytikere eiendomsprosjekter?

Kameo publiserer flere Skandinaviske eiendomslån i uken, og nye lånesøknader kommer inn hver eneste dag. Når våre kredittanalytikere mottar en ny lånesøknad begynner analyseprosessen vår, som består av flere trinn. Her får du en rask oversikt over hvordan analyseprosessen vanligvis går hos oss. 

Eiendomslån via Kameo

Juniorfinansiering gjennom Kameo

Med stor fleksibilitet, bransjekunnskap og en smidig behandlingsprosess har Kameo blitt en populær finansieringskilde på markedet. I dag har Kameo finansiert over 350 eiendomsprosjekter i hele Skandinavia.

Linn

Hvordan sparer du... Linn?

Vi tar med oss spareserien inn i 2021 og har spurt Linn, daglig leder i Norge, om hvordan hun sparer! Linn er opptatt av at sparepengene finansierer noe som er bra på lang sikt og ikke bare gir god avkastning. Hun røper også at hennes beste investeringer er ikke-finansielle og deler sitt beste sparetips med deg!

Eboot

“Crowdfunding er effektivt, raskere og billigere”

IT-selskapet Eboot søkte finansiering til lansering av et nytt og spennende produkt innen kunstig intelligens for web i sommer. Forrige uke besøkte Kameo daglig leder Paal Kristian på deres kontorer for å snakke om lanseringen, utfordringer og deres erfaring med crowdfunding.

Kameo Danmark

2 år på det danske markedet – hvordan har det gått?

Kameo Danmark ble lansert i desember 2018 og publiserte sitt første lån allerede samme måned. Nå, to år etter oppstarten, har vi tatt en prat med Jesper M.Johansen, daglig leder i Danmark, om hvordan han opplever Kameos vekst i Danmark og hva han mener skiller de skandinaviske landene. 

Jonas - tips till fastighetsutvecklare

Slik lykkes du med dine eiendomsprosjekter

Hvordan blir du en vellykket eiendomsutvikler? Hvilke fallgruver bør du unngå og hvordan kommer du i gang? Jonas Bergman, vår svenske salgssjef, har lang erfaring innen eiendomsbransjen og har også gjort en del egne prosjekter. 

Linn NCF 20

Sterk vekst for crowdfunding i 2020

De norske folkefinansieringsselskapene formidlet investeringer for 184 millioner kroner i tredje kvartal og bikket 500 millioner kroner samlet i 2020. Til tross for at Norge kom sent i gang og ligger et godt stykke etter naboene i Norden, er folkefinansiering nå på full fart frem som et alternativ til tradisjonell bankfinansiering og veksten i bransjen har vært enorm dette året.

Tips fra ejendomsudviklere

10 tips fra Kameos låntakere – utfordringer og muligheter

Synes du eiendom og eiendomsutvikling er spennende? I løpet av de siste årene har vi hatt kontakt med hundrevis av eiendomsutviklere og finansiert over 300 eiendomsprosjekter. På veien har vi også fått æren av å intervjue et flertalls personer om hvordan deres eiendoms- og gründerreise har sett ut, her er deres tips. 

Kameo - milliarden

Kameos første milliard!

Kameo er ikke lenger en liten utfordrer på markedet. Vi har passert den første milliarden i utlånt kapital og planlegger allerede å nå vår andre i 2021. Bak milliarden ligger hardt arbeid, kunnskap, motivasjon og evnen til å bygge relasjoner med både investorer og låntakere.

2020-003517

Kameo - historien bak

35.000 investorer, 40 ansatte og over 400 lån finansiert i Skandinavia. Vi har kommet langt på 6 år, men hvordan startet denne Kameo-reisen? Vi har bedt Sebastian, gründer og konsernsjef, fortelle historien bak Kameo.

Hvordan investerer du...Linda

Hvordan sparer du... Linda?

Vi ser videre på hvordan andre sparer! Det er på tide at vår Marketing Project Manager, Linda, forteller om hvordan hun sparer. Linda forteller blant annet at det kan føles skummelt med investeringer i begynnelsen, og hvordan hennes investeringsreise begynte. Hun gir også tips til andre som ønsker å komme i gang med sparingen på børsen. 

passiv inntekt

Slik får du passiv inntekt gjennom Kameo

Vi har nok alle drømt om å tjene penger mens vi sover. La oss forklare hvordan du går fra drøm til virkelighet, og får løpende inntekter uten å løfte en finger! 

Aksjebloggen Peter J

Gjesteinnlegg: Sparekontoen har tilnærmet 0% rente, hvordan få renter på sparepengene?

Peter Johansen fra Aksjebloggen deler sin tips til hvordan man kan få renter på sparepengene, og hva man kan gjøre for å få en høyere avkastning, når rentene på en vanlig sparekonto er tilnærmet null. 

Faraz risikoklasser

Kameos risikoklasser - et verktøy når du investerer

Alle lån og prosjekter på Kameos plattform merkes med en risikoklasse. Men hvor kommer disse risikoklassene fra? Hva er de basert på, og hva er forskjellen mellom et A- og et C-lån?

Analytiker og salgssjef i Norge, Faraz, forklarer her!

Jonas, säljchef på Kameo

Derfor låner eiendomsselskaper penger via Kameo

Strengere krav og lange behandlingstider fra bankene åpner opp for flere alternative finansieringskilder. Kameo oppfyller behovet for fleksible løsninger og raske prosesser, vokser raskt og vil nå snart nå milliarden i utlånt kapital. 

Hvordan investerer du… Jacob?

Hvordan sparer du… Jacob?

Nå skal vi høre hvordan vår analytiker i Danmark, Jacob, sparer! Jacob startet å investere som 18-åring, med både opp- og nedturer. Her deler han sine gode og dårlige investeringer, erfaringer på investeringsreisen og tips til hvordan man kan få mest ut av sparepengene sine.

Vivioo låntagere

Eiendomsselskapet Vivioo finansierer to prosjekter via Kameo

Det svenske eiendomsselskapet Vivioo har nylig delfinansiert et eiendomsprosjekt gjennom Kameo, og nå er de i gang med et nytt prosjekt Kameos investorer skal finansiere. Totalt finansieres 24 leiligheter på Värmdö, som allerede innen byggestart nesten er forhåndssolgt.

Hvordan investerer du...Fredrik?

Hvordan sparer du… Fredrik?

Tiden er inne for å finne ut hvordan vår daglige leder i Sverige sparer! Da Fredrik var 13 år kjøpte han sin første aksje og han har siden vært en aktiv investor. Fredrik snakker om hvordan hans investeringsstrategi har utviklet seg gjennom årene, og hvordan pappaen hans fikk han til å bli interessert i å investere.

Pengepugeren - Rasmus Firla-Holme

Gjesteinnlegg: Aksjer versus crowdlending

Danske Rasmus Firla-Holme er forfatteren bak Den lille guide til Crowdlending. Her deler han sitt syn på crowdlending som alternativ eller supplement til tradisjonell aksjeinvestering.

Byggelån på Kameo er ofte inddelt i trancher

Ny transje, samme risiko?

Du har sikkert lagt merke til at mange lån på plattformen deles opp i flere transjer, men hvorfor egentlig? Vi forklarer hva en transje innebærer, hvorfor lån deles i transjer, hvilke fordeler det gir låntaker og hva det betyr for deg og din risiko som investor. 

jonas-fastighetsutveckling

Hvordan sparer du... Jonas?

Spare-serien fortsetter! Denne gangen snakker vi med Jonas Bergman, kredittanalytiker i Sverige, som synes at eiendom både er morsomt og bra å investere i. Jonas forteller om sine beste og dårligste investeringer, gir gode tips og viser en av sine eiendomsinvesteringer. 

Faraz Seyedi

Hvordan sparer du...Faraz?

Neste ut i vår artikkelserie «Hvordan sparer du..?» er Faraz Seyedi, kredittanalytiker i Kameo. Som 18-åring investerte han sine første tusenlapper, men hvordan ser porteføljen hans ut nå? Faraz forteller om sin strategi og hva han fokuserer på når han investerer.

Nordhavn Coffee Roasters

Mikrobrenneri fikk kapital av Kameos investorer

I august 2019 tok Nordhavn Coffe Roasters opp et lån via Kameo til oppkjøp av kvalitetskaffe fra Honduras. I mai ble lånet fullt tilbakebetalt, og i denne anledning spurte vi det danske brenneriet om hvordan det har gått med både kaffebønnene og virksomheten. 

Lån til grønne og bærekraftige prosjekter

Kameo satser på bærekraftige lån

Hvis vi skal nå FNs bærekraftsmål, må alle hjelpe til. Med lansering av grønne og bærekraftige lån vil vi i Kameo nå motivere entreprenører til å tenke bærekraftig - og samtidig gjøre det enklere for småsparere og profesjonelle investorer å gjøre bærekraftige investeringer.

Cecilia-hurinvesterardu

Hvordan sparer du...Cecilia?

Er det ikke spennende å høre om hvordan andre sparer? Hvilke strategier ligger bak og ikke minst - den beste og dårligste handelen. Den første ut i vår nye artikkelserie "Hvordan sparer du ...", er Cecilia Enlund, markedssjef i Kameo.

IMG_1584 S:H

Krisetid! Bør alle pengene stå i banken nå?

Frihetsinnskrenkelser, sykdom og død, massepermitteringer og nedstengning av hele bransjer har skremt en hel verden. Vi har tatt en prat med vår Norges-sjef Linn Hoel Ringvoll om hvordan krisen påvirker hvordan vi jobber med investeringsmulighetene vi gjør tilgjengelig via vår plattform.

IMG_3803

Tross krise lykkes Kubik Eiendom med salg av nye boliger

I dag har Kameo fått en omvisning på byggeplassen i Høgtunveien, hvor 5 av 6 boliger allerede er solgt. Tross Korona-krise og negative medieoppslag om nyboligsalget forteller Christer George at det er god aktivitet og tilgang på nye prosjekter for Kubik Eiendom.

Kameo coronavirus

Covid-19 og Kameo: Siste nytt fra vår CEO

Til tross for usikkerhet i markedet, er det lyspunkter å spore om man spør Sebastian M.Harung. Kameos CEO ser på den aktuelle situasjonen og hvordan den påvirker Kameo og våre låntakere.

Uro i markedet

Uro i markedet – hva nå?

Akkurat nå har mange investorer spørsmål i forbindelse med den uroen vi nå ser i markedet. Vi har samlet svarene på de vanligste spørsmålene her. 

CCR_6351_JPEG (high res)28-januar2019

Børskorreksjon og crowdlending

Ved verdifall i markedet er det viktig å diversifisere din portefølje. Har du vurdert crowdlending, der avkastningen vil ligge fast tross bevegelsene i markedet?

Linnéa Schmidt

Gjesteinnlegg: Kvinner og investering

Linnéa Schmidt er blogger, forfatter og driver bl.a. investeringsfellesskapet Moneypenny. Hun mener at kvinner bør bli bedre til å ta hånd om sin økonomi og begynne å investere. 

Gard

Søker finansiering for vekst i Skandinavia

Møt gründeren bak Colosseum Mann, Norges første privatsykehus for operasjon av prostatakreft. Selskapet fokuserer på mannlig helse og søker finansiering fra Kameos långivere for videre vekst. 

IMG_3184-Edit

Hva blir fremtiden for crowdfunding i Norge?

Kameo har sendt inn høringssvar om lovendringene som er foreslått for lånebasert folkefinansiering, og her får du en oppsummering av våre synspunkter. Vil det bli enklere å investere i folkefinansierte prosjekter i Norge?

nordwood-themes-483520-unsplash

Reservasjon av bud - slik gjør du det!

Vi vil gjerne gi deg et overblikk over hvordan vår nye budfunksjon fungerer. Her finner du en guide for hvordan du best utnytter muligheten for å reservere bud i våre prosjekter. 

Årsränta 10%

10% rente er ingen risikofri rente

Kameos co-founder og CEO i Norge, Sebastian Martens Harung, deler sine tanker om risiko med crowdlending og tre viktige ting du bør tenke på for å redusere tap.

Crowdfunding framtiden

Crowdfunding - fremtidens beste investeringsalternativ?

Det evige spørsmålet entreprenører eller start up-selskaper grubler over, er hvordan virksomheten skal vokse og bli lønnsom. Her vil vi ta for oss hvorfor crowdfunding er fremtidens vekstmetode!

Förstå dina investeringar

Forstå dine eiendomsinvesteringer

Et byggeprosjekt er ofte en lang prosess fra start til slutt. Det er mange trinn fra planlegging til innflytting, og i dette innlegget gir vi deg et dypere innblikk i fremdriften i et byggeprosjekt.

3 frågor

Hvor bør man investere penger?

Hvilke investeringer som passer din situasjon, avhenger av – nettopp – deg. Svar på disse spørsmålene og få en oversikt over hvordan investere penger som er best for din økonomi! 

Det här behöver du veta för att komma igång med crowdfunding

Dette må du vite for å komme i gang med crowdfunding

Hvordan fungerer crowdfunding, og passer det din personlighet? I dette innlegget gir vi deg noen konkrete tips om hva du bør vite for å komme i gang!

portefølje

Bygge opp en investeringsportefølje

Bør man velge aksjer, fond eller eiendomslån i din investeringsportefølje? Å investere innebærer høyere risikoe enn sparing i banken, det er derfor viktig å være klar over hvordan man kan redusere risikoen i en total spareportefølje.

Därför väljer allt fler att investera i fastigheter

Derfor velger stadig flere å investere i eiendom

Det blir stadig mer vanlig å investere i eiendom i Norge. Som eiendomsinvestor kan du enkelt begynne å investere i eiendom og investere smart på lang sikt.

Utrymme för sparande i din privatekonomi

Slik skaper du rom for sparing i din privatøkonomi

Finn motivasjonen, se jevnlig over avtaler og abonnement og gå gjennom hverdagen din. Dette er noen av nøklene til å finne rom for mer sparing. Her deler vi flere nyttige tips!

Hur sätts egentligen räntorna hos Kameo?

Hvordan settes egentlig rentene på Kameo?

Sebastian Martens Harung, daglig leder i Norge og co-founder, forklarer hvordan vi foretar en risikoanalyse, hvordan renten avgjøres og hva vi gjør for å redusere risikoen.