Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Eiendomsselskapet Vivioo finansierer to prosjekter via Kameo

Vivioo låntagere

Det svenske eiendomsselskapet Vivioo har nylig delfinansiert et eiendomsprosjekt gjennom Kameo, og nå er de i gang med et nytt prosjekt Kameos investorer skal finansiere. Totalt finansieres 24 leiligheter på Värmdö, som allerede innen byggestart nesten er forhåndssolgt.

  • Del:

Fortell om deres selskap, Vivioo?
– Vi er et eiendomsselskap som fokuserer på å bygge eiendommer i Stockholmsområdet. Totalt er vi tre personer i selskapet, hvorav to har bakgrunn som eiendomsmeglere, som har valgt å gå videre med å bygge sine egne prosjekter. Jeg tror at det er en fordel at flere av oss kommer fra meglerbransjen, det har gjort at vi har god oversikt på målgruppen og prisklassen - vi vet hva som selger og kan dermed alltid bygge de riktige produktene.


Hvilke prosjekter er dere i gang med akkurat nå?
–  Akkurat nå jobber vi med et prosjekt, BRF Parkvägen, på Värmdö og starter et nytt byggeprosjekt nå i september. Det pågående prosjektet delfinansieres av Kameo og det kommende prosjektet vil bli fullfinansiert av Kameo. Begge prosjektene ligger på Värmdö, er borettslag og bygges som tomannsboliger med tilhørende frittstående enheter. Totalt bygges 24 leiligheter.

Parkvägen, värmdö

BRF Parkvägen, Värmdö


Hvorfor skal Kameos investorer investere i deres prosjekter?
– En stor fordel med prosjektene vi bygger er at de ligger i en forstad til Stockholm, der etterspørselen etter boliger er stor. Det er en unik beliggenhet, både landlig, men nær alt - det var det vi falt for da vi kjøpte tomten. Vi skiller oss også noe ut i utformingen av prosjektet. Våre prosjekter er arkitekttegnet, noe som gjør de til et attraktivt produkt, selv i et marked som er litt usikkert.

Brf sund, Värmdö

BRF Sund, Värmdö


Hvordan kom dere i kontakt med Kameo, og hvorfor valgte dere å søke finansiering gjennom oss?
– Av ren tilfeldighet faktisk. Vi hadde kjøpt tomten på Värmdö og var egentlig allerede i gang med forhandlingene om finansiering, da jeg så dere på sosiale medier. Det var et innlegg på Instagram, der det stod at dere holdt på med byggelån, så jeg ga det en sjanse og kontaktet dere. Det som skiller dere ut fra andre er fremfor alt at dere har lavere krav til forhåndssalg. Akkurat da var vi på et veldig tidlig stadium, og dere føltes som et bedre alternativ. 

– Vi er veldig fornøyde med Kameo. Vi har en fantastisk dialog med Jonas, som er veldig engasjert og alltid finner løsninger som passer oss alle. Dere er ikke de billigste på markedet, men deres evne til å bygge relasjoner og deres engasjement gjorde at vi valgte å bruke dere igjen i vårt andre prosjekt.


Har dere blitt påvirket av Covid-19?
– Nei, det har ikke skjedd noen store forandringer. Prosjektet “Parkvägen” var nesten forhåndssolgt når vi startet. Vi hadde solgt 10 av 12 leiligheter, og ble derfor ikke berørt i det hele tatt. Det neste prosjektet på Kalvsvik, utsatte vi til september i stedet. Vi har også sett stor interesse for prosjektet, og nå etter sommeren har interessen bare blitt enda bedre.

Vivioo Kameo

Søker du eller noen du kjenner finansiering? Ta kontakt med våre analytikere på credit@kameo.no