Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Eiendomsutvikleren Kubik finansierer sine prosjekter via Kameo

Kalbakstubben - Kubik Eiendom AS

Eiendomsutvikleren Kubik er ett av selskapene som har vært med Kameo siden oppstart i 2017. Oslo-utbyggeren har fått crowdfundet ca. 30 millioner kroner til ulike boligprosjekter via plattformen, hvor omtrent 1/3 allerede er tilbakebetalt. Nå står de bak et nytt prosjekt på Kalbakken i Oslo som Kameos investorer skal finansiere. 

  • Del:

Fortell om deres selskap, Kubik Eiendom?
– Kubik Eiendom er eiendomsutvikler med kontorer i Oslo som har hovedfokus på boligutvikling i Oslo og omegn. Vi tilbyr originale, stilrene og estetiske boliger av høy kvalitet til en standardpris som de fleste boligkjøpere har råd til. Vi bygger ikke kun boliger for å tjene mest mulig penger, men gjør det fordi vi har interesse og engasjement for arkitektur og ønsker å bygge noe unikt og varig. Hos oss går pris aldri på bekostning av estetikk, funksjon og kvalitet.


Hva er unikt med prosjektet Kalbakstubben?
–  Det er et nytt moderne leilighetskompleks med ny Joker butikk i 1.etg i et område bestående av kun boliger fra etterkrigstiden i 1960. Prosjektet ble lansert i 2021 og utsolgt på kun 10 dager. Vi jobber med en facelift av fasaden slik at dette vil bli et moderne stilrent boligkompleks i tråd med Kubik sin særegne arkitektur. Heis og garasje med parkeringsplasser er unikt i seg selv på dette boligfeltet fra etterkrigstiden.

4218-Hellumhjoernet-Bolig-AS_kameo_v2_640x400t

Kalbakstubben, Kubik Eiendom AS


Kalbakken er et nytt område dere utvikler på, hva er årsaken til at dere falt på dette området?
– Det stemmer, men vi har utviklet og utvikler flere prosjekter i Groruddalen/Oslo-øst som Kalbakken tilhører. For oss er det ikke stor forskjell på f.eks. Høybråten og Kalbakken. Dette er områder vi kjenner svært godt da vi har vokst opp her og har solid lokal kunnskap om disse områdene. Når det er sagt var dette prosjektet så attraktivt og unik at vi ønsket å utvikle dette. Prosjektet hadde også rammetillatelse og det kommer godt med i en tid hvor reguleringsplanen for småhus er under revisjon, som igjen gir full stopp på utvikling av nye prosjekter i Oslo. 


Hvorfor skal våre Kamigos investere i dette prosjektet?
– Kubik utvikler for tiden sin egen modul med innovative løsninger skreddersydd Kubik sitt arkitektoniske utrykk. Moduler er en løsning som vil effektivisere byggeprossesen og korte ned selve byggeperioden betraktelig. Enkelte løsninger vil være særegne og vil kunne patenteres. Dette er byggemetoden vi jobber med for Kalbakkstubben i tillegg til flere prosjekter i Kubik-porteføljen. Så her vil investeringen falle inn under både eiendom og innovasjon! 


Invester i prosjektet Kalbakstubben på plattformen nå


Søker ditt selskap finansiering til et eiendomsprosjekt? Ta kontakt med våre analytikere på credit@kameo.no