Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Inviter en venn, så får dere begge 500 kr!

Inviter en venn - Kameo

Kameo lanserer en vennekampanje! Nå kan du tjene penger på å invitere dine venner til å opprette konto hos Kameo. Inviter en venn til å registerere seg, så får dere begge 500 kr når dere har investert 10.000 kr i lån på plattformen. 

 • Del:

Av Kameo


Gi dine venner sjansen til å bli Kamigos! Med Kameos nye vervekampanje kan du som har investert minst 10 000 kr i lån på plattformen invitere en venn til å åpne konto hos Kameo - så får dere begge 500 kr. Det beste av alt? Du får verve så mange venner du vil. 
 
Les regler og vilkår for kampanjen under. 


Slik fungerer det: 

1. Logg in på kameo.no og velg fanen ”Tips en venn”

2. Send linken du mottar til din venn

3. Din venn åpner en konto hos Kameo gjennom din unike link 

4. Når din venn har investert minst 10 000 kroner i lån på Kameos plattform, får dere begge 500 kronor hver satt inn på deres respektive Kameo kontoer.

 
Du kan invitere dine venner fram til 30 november 2022 og investeringen på 10 000 kr må skje senest innen 31 desember 2022. Husk å benytte riktig lenke ved registrering for å motta verve-bonus ("Du er invitert!" skal stå ovenfor registreringsskjema ved opprettelse av konto).


Regler

For å motta vervepremien på 500 kroner per venn gjelder følgende: 

 • Personen kan ikke ha en konto hos Kameo fra før.
 • Personen må ha investert minst 10 000 kroner i valgfrie lån på Kameos plattform senest 31. desember 2022.
 • Du må selv ha pågående investeringer hos Kameo på minst 10 000 kroner når du inviterer inn din venn.
 • Hver åpnede konto må skje igjennom den unike linken du har mottatt

NB! Husk å benytte riktig lenke ved registrering for å motta verve-bonus


Hva mer behøver du å vite?

 • Kameo forbeholder seg retten å kontinuerlig revidere regler og kan endre reglene om nødvendig. Kameo tar ikke ansvar for å hensyns ta eventuelle feil eller mangler.  
 • Av juridiske årsaker gjelder kampanjen kun i Sverige og Norge
 • Kameo fraskriver seg alle avgifter. Skulle en person, på grunn av investeringen, ilegges skatt eller et ansvar i samband med sosiale ytelser fraskriver Kameo seg ansvar i den forbindelse. 
 • Kameo forbeholder seg retten til å stoppe kampanjen uten varsel. Ved mistanke om misbruk av kampanjen forbeholder Kameo seg retten til å ekskludere brukere uten forvarsel. 
 • Kameo fraskriver seg alt ansvar over antall investeringsmuligheter samt størrelse på de lånene som publiseres under kampanjen. De lån som publiseres på Kameos plattform kan fulltegnes raskt.
 • Kampanjen arrangeres av Kameo Norwegian Branch, c/o ABG Sundal Collier ASA, Postboks 1444 VIKA, 0115 Oslo

Reklameidentifisering

Har du en blogg, hjemmeside eller en offentlig konto i sosiale medier og vil tipse dine følgere om Kameo? Tenk på at all markedsføring skal utformes og presenteres slik at det tydelig fremgår at det er er markedsføring. Det skal også tydelig fremkomme at Kameo har ansvaret for markedsføringen 


Har du spørsmål om kampanjen? Kontakt helpdesk@kameo.no , så hjelper vi deg!