Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Kamigo: "Å våge er en del av min livsfilosofi"

Jeg er en Kamigo

Møt svenske May-Louise, en av våre fantastiske Kamigos, som det siste året har fått øyene opp får investeringer både på børsen og via Kameo - i dag har hun investert i 25 eiendomslån med en gjennomsnittlig rente på 9%. 

  • Del:

Av Kameo


May-Louise investerar i fastigheter genom Kameo

May-Louise investerer i eiendom gjennom Kameo


Hei May-Louise! Fortell litt om deg selv, hvem er du?

— Kort sagt er jeg født i Blekinge og bosatt i Malmö for fjerde gangen. Jeg har hatt mange jobber gjennom årene, og jeg kan si at jeg aldri har hatt en kjedelig jobb - å våge å teste er en del av livsfilosofien min. Selv om det kan føles litt skummelt. Akkurat som å våge meg inn i investeringer via Kameo.


Hvor lenge har du investert, og hvordan oppstod interessen?

— Min første bankbok viser et innskudd på 3 svenske kroner! Joda, jeg har beholdt den for raritetens skyld. Jeg likte å spare allerede som barn og hadde full kontroll over hver eneste krone. Jeg er så gammel at jeg kjøpte søtsaker for 1 og 2 øre (og da var altså 3 kroner ganske «mye»).

Min første heltidsjobb ga et godt overskudd av lønn, og jeg valgte å kjøpe en bankobligasjon for 10.000 svenske kroner. Etter 10 år hadde den økt til 30.000 svenske kroner. Det viste seg å bli grunnen til å alltid ha en buffer, og aldri la den gå ned til null.


"Tok lang tid før jeg valgte å røre sparepengene mine"

— Bakgrunnen min innen administrasjon gjør også at jeg liker å ha full kontroll. Noe som egentlig er både bra og dårlig. Det tok ekstremt lang tid før jeg valgte å røre sparepengene mine, i stedet lot jeg de være på en vanlig sparekonto med en lav rente. Vanvittig - jeg vet, men det føltes fornuftig akkurat da.

For nesten et år siden tok jeg steget inn på aksjemarkedet uten noen forkunnskaper. Et steg som jeg lærte mye av og ikke angrer på. Jeg opprette en konto i en nettbank, og deretter en annen. Det var morsomt og spennende å følge sifrene, til tross for at mine plasseringer innebar en risiko.


Hvorfor er eiendomslån en del av investeringsporteføljen din?

— I forbindelse med min børsintroduksjon ble jeg mer aktiv på Instagram. Noen av de personene jeg fulgte skrev innlegg om Kameo. Jo mer jeg leste, jo mer interessert ble jeg. Bra rente, relativt lav risiko, og nå er jeg stolt over at jeg har investert i så mange fine prosjekter!

 Jeg har eiendomslån via Kameo som et komplement til børsen, og for øyeblikket har jeg investert i drøyt 25 stykker med en gjennomsnittlig rente på 9%. De gir meg en jevn strøm av rentebetalinger hver måned.


Har du noen strategi når du investerer i lån via Kameo?

— Jeg investerer gjerne i flere ulike prosjekter, for å spre risikoen. Jeg har et sterkt miljøengasjement, og vil gjerne også kunne investere i prosjekter med kvinnelig eierskap. Jo lengre jeg har investert via Kameo, jo morsommere synes jeg det er.


Hva synes du er de viktigste fordelene med Kameo?

— Mange fordeler! Hovedsakelig at det er en ekstremt god administrasjon med orden og kontroll. Som investor får jeg raske oppdateringer og generelt veldig bra kundeservice på alle måter. Kameo tilbyr også forskjellige prosjekter innen mange ulike områder, og jeg synes det er inspirerende å låne ut pengene mine og samtidig vite at de kommer til nytte.

Det skjer løpende tilbakebetalinger av lån og oppdateringer om hvordan det går i de ulike prosjektene, det synes jeg er bra. Så setter jeg også pris på at Kameo rapporterer alle opplysninger til Skatteetaten.

Etter å ha vært en Kamigo en stund, med over 25 lån i bagasjen, kan jeg sterkt anbefale Kameo som et selskap. Selvfølgelig da på eget ansvar, og aldri lån ut mer enn det du kan mestre.


Merk at alle holdninger og anbefalinger som uttrykkes i dette intervjuet er personlige. Enhver investering er forbundet med risiko, og du bør alltid ta egne vurderinger innen du investerer.


Er du også interessert i å investere i eiendomslån via Kameo?
 
Åpne en kostnadsfri konto her