Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Podcasts om eiendomsinvesteringer

Podcast Kameo

Under sommeren er det alltid fint med noen podcastanbefalinger! Her har vi lenket noen episoder du kan ta med det i øret på stranda, i bilen, i parken eller der du måtte befinne deg. Det bys på latter, god stemning og lærerik prat om blant annet crowdfunding, børsen, kryptovaluta og eiendomsfinansiering. God lytting og god sommer!

  • Del:

Av Kameo


Ler deg mer om hvordan du investerer i eiendom gjennom Kameo:


Økonomiamatørene
Lånebasert crowdfunding med Kameo-gründer Sebastian Harung

"Amatørene har besøk av Sebastian Harung, gründer og daglig leder av Kameo. Lånebasert crowdfunding har tatt av de siste årene, og med en rente på mellom 7 - 10 % med sikkerhet i eiendom er det betraktelig mer attraktivt enn bankinnskudd. Men hvor mange av lånene misligholdes? Og er det stor risiko for å tape pengene sine?"

Hør episoden her


Veien hit
Sebastian Harungs klassereise fra Holmlia, via basseng i Spania til gründereventyr i Sverige

"Han sluttet i DnB Markets og satset barn, hus og kjæreste for å bli gründer. Nå har Sebastian Harung bygget opp Kameo til et selskap med snart 40 ansatte og kontorer i Oslo, Stockholm og København. Og alle kan være med som investorer. Hittil har den årlige avkastningen til de nå rundt 25.000 investorene vært på rett under 10 prosent."

Hør episoden her


Økrimpodden
Anti-hvitvasking i crowdfunding

"Hva kjennetegner crowdfunding-bransjen, hvilken risiko for hvitvasking står bransjen overfor og er det for lite fokus på truslene? I denne episoden snakker vi blant annet om disse temaene med Linn Hoel Ringvoll, juridisk direktør i Kameo og styreleder i Norsk Crowdfunding Forening."

Hør episoden her


VD-prat i hängmattan
Finansentreprenör tar sikte på börsen

"I första avsnittet av ”VD-prat i hängmattan” gästar Kameos VD Sebastian Harung. Den norske fintechentreprenören och tidigare elitfotbollsmålvakten berättar om hur investeringar i lån till fastighetsprojekt fungerar, konkurrensen, kampen mot storbankerna, vägen till frukost och fika på kontoret – och om planerna att gå till börsen."

Hør episoden her


Under Femton
Sebastian Harung, Kameo

"Tillsammans kan vi aktörer på marknaden ge nya finansieringsmöjligheter. I dag kan bolag som Kameo med flera vara din lokala bank, som utgörs av tusentals investerare. Lär dig mer om crowdfunding från en otrolig entreprenör i dagens avsnitt."

Hør episoden her