Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Tilbakeblikk – Kameo 2021

Kameo 2021

«2021 har vært Kameos breakthrough, og vi har lykkes med å nå målet vårt om å bli en ledende plattform for crowdfunding av eiendomslån i Skandinavia.»

  • Del:

Av Kameo


Året nærmer seg sin slutt og vi ønsker å se tilbake på året som har vært! Til tross for en vedvarende global pandemi, vil 2021 være et år Kameo ser tilbake på med stolthet. 2021 ble året Kameo klarte å oppnå milepælene som tidligere har føltes langt unna. Det har ikke bare vært året der Kameo har formidlet lån for en milliard på ett år og passert 500 publiserte lån. Det har også vært et år der vi finansierte vårt største lån gjennom tidene, et eiendomsprosjekt på 110 000 000 SEK – en utrolig milepæl!


Ledende i Sverige og Skandinavia

Når ABG Sundal Collier ble Kameos største eier i 2019, var ambisjonen å bli størst på markedet. I dag, to år senere, kan vi endelig si at Kameo er Skandinavias største investeringsplattform for eiendomslån. Gjennom året har 30 000 Kamigos lånt ut over en milliard kroner til eiendomsutviklere i Skandinavia, hvilket også gjør oss ledende i det svenske markedet.

Det største av alt? – 0 kredittap gjennom året! Vi er veldig stolte over å ha klart å beholde en så høy kvalitet på eiendomsprosjektene vi har formidlet, tross den markante økningen i antall lån og volum. Vi beholder dermed vår track record på ett kredittap siden 2016.


Ilija Batljan blir storeier

Eiendomsmogulen Ilija Batljan gikk i løpet av året inn som storeier med en sterk visjon om å gi flere småsparere mulighet til å investere i eiendomsprosjekter med god avkastning. I forbindelse med oppkjøpet ble også Mia Batljan og Sonja Batljan med i Kameos styre. Ikke lenge etter ble styret ytterligere forsterket med fintech-profilen Erika Eliasson. 


Sebastian Harung

 
Noen siste ord fra Kameos gründere, Sebastian Harung

- 2021 har vært Kameos breakthrough, og vi har lykkes med å nå målet om å bli den ledende plattformen for crowdfunding av eiendomslån i Skandinavia. Det er kult å tenke på at tusenvis av småsparere til sammen har investert over én milliard kroner via vår plattform – det er utrolig! Videre er jeg også glad for at vi snart går inn i 2022, for da skal vi bli enda bedre!


Kameo 2021

Kameo siden 2016

Antall investorer: ca. 32.000

Antall lån: 557

Totalt lånevolum: 2 261 321 744 NOK

Kredittap: 1

Snittrente: 8,9 %

Tilbakebetalt: 1 026 403 493 NOK
 

Statistikk hentet 2021-12-20