Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#3896 - AEKO Eiendomsutvikling AS Avsluttet

#3896 - AEKO Eiendomsutvikling AS

9% årlig rente| Risikoklasse B

Selskapet ønsker å låne NOK 4 000 000 av totalt NOK 50 000 000 til å øke likviditeten i konsernet og finansiere nye investeringer og videre vekst. Dette er lånets femte transje.

Selskapet er basert på Kolbotn, og har et geografisk fokus rettet mot Follo, sør/øst Oslo og Romerike. Dagens portefølje består av prosjekter i varierende størrelser, fra eplehager til større boligfelt og leilighetsbygg.

Konsernet har solid økonomi og gode bankforbindelser, samtidig ønsker det å utforske nye finansielle løsninger og øke sin tilgang på kapital. Med dette lånet vil konsernet gjøre seg kjent med crowdfunding og Kameo sin plattform. 

Prosjektets styrker

  • Konsern med lang erfaring og solid økonomi
  • Kompetent og erfaren ledelse
  • Sikkerhet i aksjer