Investering for alle

Kameo ble grunnlagt i 2014 av Sebastian M.Harung, Helge Lunde og Bjørn Braaten. Via Kameo kan privatpersoner og bedrifter investere direkte i lån til eiendomsprosjekter og bedrifter i vekst. Eiendomsutviklere og småbedrifter kan på sin side gjennomføre flere prosjekter eller investere i andre eiendeler og tiltak som gir økt vekst.

Kameo fikk konsesjon som betalingsforetak fra det danske Finanstilsynet i 2016, og opererer i Norge og Sverige gjennom filialer. Vi eies av ansatte, styret og et knippe engleinvestorer. Investeringsbanken ABG Sundal Collier er hovedaksjonær og vår strategiske partner.

Kameo - Historien bak

Team

Styret

Svein Jacobsen

Svein S. Jacobsen

Styreleder

Geir B.Olsen bw

Geir B. Olsen

Styremedlem

Magnus Mivér bw

Magnus Mivér

Styremedlem

Per Flostrand

Per Flostrand

Styremedlem

Helge Lunde

Helge Lunde

Styremedlem

Bjørn Braaten

Bjørn Braaten

Styremedlem

Advisory board

Hva betyr Kameo?

Kameo logga

Vi synes ikke en bank eller andre mellomledd bør spille hovedrollen i finansmarkedet. Derfor er vårt navn Kameo. 

Kameo er en nordisk versjon av det engelske begrepet Cameo role, som betyr å ha en bakgrunnsrolle. Tanken er at Kameo spiller bakgrunnsrollen, mens våre investorer og låntakere spiller hovedrollen.

Våre verdier

Ansvarlige

Vi tar ansvar overfor både låntakere og investorer. Vi analyserer nøye alle aspekter av en sak, slik at vi kan sette rettferdige betingelser på hvert lån som legges på plattformen.


Personlige

Vi mener at alle kunder, store som små, skal ha tilgang til god og personlig service. Vi tar alle henvendelser på alvor og bruker gjerne tid på den enkelte.


Åpne 

Vi tror at åpenhet og transparens skaper tillit. Vi legger vekt på et høyt informasjonsnivå og stor tilgjengelighet, slik at våre kunder og partnere alltid kan få svar på deres spørsmål.


Inkluderende 

Vår virksomhet bygger på et mer inkluderende finansmarked. Vi fokuserer på å være imøtekommende overfor alle kunder og skape et inkluderende arbeidsmiljø for våre ansatte. 


Samarbeidspartnere

  • Nordic Trustee
  • BankID
  • UC
  • Bisnode
  • Trapets