Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Spørsmål og svar

Generelt

Generelt

Hva er folkefinansiering og hva betyr det at Kameo har betalingstillatelse fra den svenske Finansinspektionen? Få svar på generelle spørsmål her.

Låntakere

Låntakere

Hvem kan låne gjennom Kameo, og hvordan fastsettes renten? Få svar på låntakernes ofte stilte spørsmål her.

Investorer

Investorer

Hvordan setter man inn penger på sin Kameo-konto, og hvordan er de beskyttet? Få svar på investorenes ofte stilte spørsmål her.

Fant du ikke svar på ditt spørsmål?

Hvis du har spørsmål til din konto, aktuelle lån eller annet som du ikke finner svar på ovenfor, er du alltid velksommen til å kontakte oss på e-post eller på
tlf. 24 07 60 40 - vi sitter klare til å hjelpe deg med både stort og smått. 

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre plattformen og gi deg som investor best mulig opplevelse av våre produkter og tjenester. Hvis du opplever problemer eller feil på plattformen, eller har forslag til hvordan vi kan bli enda bedre, hører vi også gjerne fra deg.