Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4381 – Selskap søker finansiering til kjøp og oppussing av næringsseksjon Avsluttet

11% årlig rente| Risikoklasse C

Selskapet ønsker å låne 1 700 000 NOK av totalt 2 000 000 NOK til kjøp av næringsseksjon i Kristiansund sentrum og oppussing av eiendommen. Dette er første transje i lånet. 

Næringsseksjonen 235 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer og ligger i Hauggata 7 i sentrum av Kristiansund kommune. Avtalt kjøpesum er 1 200 000 NOK. Selskapet betaler inn 420 000 NOK til oppgjørsmeglers konto i kombinasjon med 800 000 NOK fra Kameos långivere. Resterende lånebeløp av transjen er på 900 000 NOK og skal gå til oppussingskostnader. En andre transje på 300 000 NOK krever en ytterligere godkjenning av Kameos kredittkomite før en eventuell finansiering av Kameos långivere. 

Hauggata inneholder flere kontorer, serveringssteder og annen handelsvirksomhet. Nærmeste nabobygg huser blant annet advokatkontor, arkitekter og bemanningsbyrå. Næringsseksjonen planlegges å renoveres til seks kontorlokaler. Lokalene vil være attraktive kontorplasser for flere bransjer og bruksområder. Oppussingen er forventet å ferdigstilles 1.november 2023, og lånet fra Kameo skal tilbakebetales gjennom refinansiering fra bank. Kontorlokalene er lagt ut for utleie, og du kan se annonsen på Finn.no her.

Kristiansund kommune har igangsatt og satser på byutviklingsprosjekter som vil være ferdigstilt i løpet av to til tre år. Det er blant annet satt i gang et prosjekt for etablering av en campus for høyere utdanning, forskning og innovasjon i Kristiansund sentrum. Tilbudet planlegges å stå ferdig i 2024. Et nytt kulturhus er også under oppføring, i tillegg til planer om nytt hotell i umiddelbar nærhet av lokalene i Hauggata.

Prosjektets styrker

  • 1.pri pant i eiendommen
  • Flere referanseprosjekter
  • Sentral i beliggenhet i Kristiansund