Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4483 – Erfaren lagerutbygger søker kapital til nye byggeprosjekter Avsluttet

15% årlig rente| Risikoklasse C

Selskapet ønsker å låne 2 000 000 NOK av totalt 10 000 000 NOK til realiseringen av selskapets neste byggeprosjekter. Dette er siste transje i lånet. Kameos långivere har hittil lånt ut 8 000 000 NOK av den totale lånerammen.

Selskapet har et tett samarbeid med erfarne og solide entreprenører, og de har samlet sett oppnådd 70-75 prosent forhåndssalg i de tre neste prosjektene. Tidligere Kameo-lån er tilbakebetalt innen forfall.

Se tidligere transjer i lånet her:
Lån 4319
Lån 4336
Lån 4380 
Lån 4461

Gjennom selskapets levetid har de fullført flere prosjekter i Tønsberg, Kongsberg og Røyken, og opplevd stor etterspørsel på produktene. Det er totalt fullført seks lagerprosjekter innenfor både budsjett og planlagt tidsramme, og de har hatt et tilsvarende lån gjennom Kameo på et av sine tidligere prosjekter. Lånet ble tilbakebetalt Kameos långivere i februar 2023 som avtalt, etter at prosjektet var ferdigstilt og overlevert til kundene.

Se tilbakebetalt lån her:
Lån 3959

Prosjektets styrker

  • Tett samarbeid med erfarne og solide entreprenører
  • 70-75% forhåndssalg i de tre neste prosjektene
  • Kompetent aksjonærgruppe med bred erfaring
  • Tilbakebetalt tidligere Kameo lån innen forfall

Nothing here yet.