Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4530 – Veletablert eiendomsselskap søker tomtefinansiering Avsluttet

14% årlig rente| Risikoklasse B

Selskapet ønsker å låne NOK 570 000 av totalt NOK 6 000 000 for å finansiere prosjekteringskostnader av to utviklingstomter på Ullern i Oslo. Dette er andre transje i lånet og Kameos långivere har tidligere finansiert NOK 4 928 000 til kjøpet.

Tomtene var tidligere en del av en eiendom som ble seksjonert til tre tomter i april 2023. Den gjenværende tomten har en eksisterende enebolig og følger ikke handelen.

Lånet sikres med førsteprioritets pant på begge tomtene, helt til åpning av byggelån. Men, før Kameos långivere reduserer sin sikkerhetsprioritet, må noen spesifikke vilkår oppfylles: Ved forhåndssalg på minst 50 prosent eller ved at låntaker betaler inn totalt egenkapitalkrav for prosjektet innen åpning av byggelånet. Hvis en av de to kravene ikke tilfredsstilles, vil Kameos långivere beholde første prioritet i tomtene. I tillegg sikres lånet med personlig garanti fra selskapets eier.

Det foreligger en rammetillatelse for oppføring av en enebolig på hver seksjonerte tomt, totalt to eneboliger. Parallelt med overtakelse av tomtene jobber låntaker med søknad for igangsettingstillatelse hos kommunen. Tredjepart har gitt en vurdering på de to utviklingstomtene på totalt NOK 12 000 000 med rammetillatelse, og ferdigstilt prosjekt har en verdiuttalelse på NOK 36 000 000 fra oktober 2023.

Se tidligere transje her:

Lån #4481

Prosjektets styrker

  • Erfarne utviklere med flere gode referanseprosjekter
  • Pant i begge utviklingstomtene
  • Tomtene ligger attraktivt og sentralt til på Ullern i Oslo
  • Det foreligger rammetillatelse til oppføring av eneboliger
  • Personlig garanti fra eier

Nothing here yet.