Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4541 - Erfarent Oslo-basert eiendomsselskap søker vekstfinansiering Avsluttet

14% årlig rente| Risikoklasse B 

Selskapet ønsker å låne NOK 2 000 000 av en låneramme på totalt NOK 50 000 000. Selskapet har til nå lånt totalt NOK 30 270 000 av Kameos långivere. Denne transjen vil benyttes i forbindelse med kjøp av en ny eiendomsportefølje i Oslo. 

Atlas har på fem år bygget seg opp til å bli en betydelig aktør på Østlandet, og en av de største aktørene innenfor småhussegmentet i Oslo. Siden oppstarten i 2018 har selskapet solgt eiendom for over 1 milliard og har prosjekter for ytterligere 3,1 milliarder under utvikling. Selskapet har med tiden utviklet seg til å omfatte større reguleringsprosjekter, samt utvikling av lagerbygg og dagligvarebutikker, i tillegg til småhus. Konsernet har åtte ansatte, og alle virksomhetene sysselsetter nå rundt 170 årsverk. 

I august 2022 ble det gjennomført en rettet emisjon mot NorgesGruppen, som selskapet også har et strategisk samarbeid med. Dette bidrar til å løfte den verdijusterte egenkapitalen til over 150 MNOK og gjør selskapet godt rustet for å gjennomføre både større og flere prosjekter. 

Selskapet har siden nyttår hatt salgsstart på syv nye prosjekter og allerede solgt boliger for ca 233 MNOK i disse prosjektene. Salget i pågående prosjekter går også bra, og selskapet har solgt boliger for rundt 120 MNOK i disse. Blant annet ble siste enhet i Pareliusveien solgt og nest siste enhet i Kvernveien. Begge prosjektene forventes ferdigstilt ila sommeren 2024. Bildene over er illustrasjoner av hvordan et av deres prosjekter er planlagt ferdigstilt.

Selskapet har ellers også en god kontantbeholdning som brukes aktivt til å blant annet utvikle prosjekter, utsette byggelån og annen arbeidskapital. 
 

Se noen av de tidligere lånene her: 

Lån #3872
Lån #4029 
Lån #4296  
Lån #4526

Prosjektets styrker

  • Pant i selskapets aksjer og morselskapsgaranti fra vesentlige eiere av låntaker 
  • Spredd portefølje med flere prosjekter som avsluttes i 2024-2025   
  • Høy andel forhåndssalg i pågående prosjekter 
  • Verdijustert egenkapital på i overkant av 150 MNOK 
  • Diversifisert portefølje med utviklingsprosjekter, både på segment og geografi 
  • Solide aksjonærer i selskapet 

Nothing here yet.