Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4599 – Erfaren utvikler søker finansiering til loftprosjekt Avsluttet

13% årlig rente| Risikoklasse B

Selskapet ønsker å låne NOK 1 000 000 av totalt NOK 5 700 000 til å dekke utviklingskostnader til oppføring av loftsleilighet på Bislett i Oslo. Dette er fjerde transje i lånet, og Kameos långivere har lånt ut NOK 3 920 500 til prosjektet hittil. 

Låntaker kjøpte et råloft høsten 2022, og har gjennomført prosjektering og seksjonering av loftet, samt mottatt rammetillatelse og igangsettingstillatelse. Selskapet har påbegynt bygging gjennom tilført egenkapital av selskapet og dets eier. Loftet har blitt seksjonert til to boenheter, der Kameos långivere skal finansiere oppføringen av én av de to leilighetene som skal bygges. Enheten som finansieres av Kameos långivere er forhåndsolgt. Låntaker vil operere som utvikler og entreprenør for prosjektet.

Låntaker tilbyr Kameos långivere andre prioritets pant i herværende seksjon bak oppgjørsmegler, i tillegg til andre prioritet bak bank i den andre seksjonen som skal bygges parallelt med denne. Det stilles også begrenset personlig kausjon fra eier.

Prosjektets styrker

  • Erfaren eiendomsutvikler med flere gode referanseprosjekter
  • 100% forhåndssalg
  • Pant i eiendom
  • Personlig kausjon