5 eiendomslån du kan søke om via Kameo

Ansök om fastighetslån genom Kameo

Kameo finansierer eiendomslån ved hjelp av cirka 30.000 småsparere i hele Skandinavia. Vi tilbyr flere typer lån – alt fra tomtefinansiering til topplån. I denne artikkelen kan du lese om hvilke lånetyper Kameo tilbyr og hvorfor vi kan være din beste samarbeidspartner.

  • Del:

 

Kameos mål er å legge til rette for den mest effektive kapitalstrukturen i alle prosjekter vi ser på. Vi tilbyr derfor finansiering i alle prosjektets faser, og kan skreddersy et tilbud basert på blant annet formålet med lånet og tidspunktet for finansieringsbehovet.  Vi tilpasser oss til deres behov, ikke omvendt. 

Nedenfor har vi listet opp de fem ulike lånetypene du kan søke om:


1. Byggelån

Gjennom Kameo kan du finansiere ditt byggeprosjekt på opp til 30 millioner kroner. Vi har fleksible krav rundt forhåndssalg, og tilbyr en fleksibel løpetid på inntil 36 måneder. Vi finansierer alt fra leiligheter og småhus til kommersielle eiendommer. 

Et byggelån via Kameo passer dersom du allerede er i gang eller har planer om å utvikle en eiendom, og behøver mer finansiering. Gjennom plattformen tilbyr vi lån i etapper slik at du kan redusere prosjektets totale rentekostnader.


2. Refinansiering av egenkapital

Bankene har ofte en belåningsgrad på ca. 60% på næringseiendom, noe som fører til at mange selskaper sitter igjen med store verdier låst inn i eksisterende portefølje. Har du bundet opp en stor andel egenkapital i eksisterende eiendom, og vil frigjøre likviditet? 

Kameo kan tilby lån over deres bankfinansiering for å frigjøre egenkapitalen deres, som kan bidra til å gjøre nye investeringer og oppnå ønsket vekst.


3. Brolån

Med et brolån gjennom Kameo kan du frigjøre nødvendig likviditet i en kortere periode. Vi tilbyr en fleksibel løpetid fra 3 måneder, og lånet kan betales tilbake i sin helhet når som helst uten ekstra avgifter eller gebyrer.

Et eksempel kan være å låne opp et pågående prosjekt i påvente av salgsinntekter, hvor lånet kan benyttes til å investere i neste prosjekt.


4. Topplån

Å låne gjennom Kameo behøver ikke å være et alternativ til banklån, i mange tilfeller kan vi være et komplement til bankfinansiering. Gjennom Kameo kan du få topplån som kommer etter banklånet og redusere andelen egenkapital inn i et prosjekt eller en investering. Lånebeløp, løpetid og sikkerhet tilpasses prosjektet og lånet er ofte avdragsfritt.

Ønsker du å optimalisere prosjektfinansieringen eller trenger kapital for å dekke uforutsette kostnader i et prosjekt?


5. Finansiering av kjøp

Kameo kan bistå med finansiering av kjøp av en eksisterende eiendom eller en tomt til utvikling. Gjennom Kameo får du en rask og effektiv behandling, og vi har ofte muligheten til å tilby en høyere belåningsgrad enn hva bankene kan tilby.

Kameo kan være en fleksibel finansieringspartner allerede i de tidlige stadiene av et prosjekt, der bankene ofte er restriktive.


Trenger du finansiering til ditt eiendomsprosjekt? Kontakt oss eller søk om lån her!