Kjære investorer, 1. juni vil Kameos nettside være utilgjengelig i kort tid på grunn av planlagt vedlikehold. Nettsiden vil være nede fra kl. 10.00 og forventes å være tilbake i drift ca. 2 timer senere. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre, og takker for tålmodigheten og forståelsen.

Derfor velger stadig flere å investere i eiendom

Därför väljer allt fler att investera i fastigheter

Er du ute etter en stabil og lønnsom investering? Vi har sett nærmere på ulike faktorer som fører til at stadig flere velger å investere i eiendom.

  • Del:

Mennesker trenger alltid et sted å bo. Å eie egen eiendom er derfor en smart investering siden man investerer i noe som alltid vil være ettertraktet. La oss gå gjennom andre grunner til hvorfor eiendom er et av de mest populære investeringsalternativene i dag.


Investorer kan tjene penger umiddelbart

Enkelte ganger kan man som eiendomsinvestor faktisk begynne å tjene penger kort tid etter en investering. Hvis du for eksempel har investert i renovert eiendom der det allerede bor en leietaker, begynner pengene å rulle inn allerede ved månedsskiftet.


Langsiktighet

I tillegg til at eiendommer generelt sett øker i verdi over tid, kan en eiendomsinvestering også bygge opp din egenkapitalen. Lei ut din eiendom og betal ned eget lån med husleien, dette gjør at det er leietakeren din som i prinsippet betaler investeringen din.


Lav terskel

Å komme i gang som eiendomsinvestor er ikke så vanskelig som det høres ut som. For det første trenger du ikke å være millionær for å gjøre den første investeringen. Hvis du har begrensede ressurser, er det flere måter å finansiere investeringen på. Det å overveie og forstå ulike finansieringsalternativer kan være avgjørende for hvor lønnsom investeringen din blir.


Trenger ikke å være tidkrevende

Hvilken type eiendom du har investert i, bestemmer også hvor mye tid du må bruke på investeringen din. Et objekt som trenger oppussing, er mye mer tidkrevende enn dersom du via leietakeren bruker investeringen som en passiv og regelmessig inntekt. En vellykket investering i eiendom er fullt mulig, selv om det kun handler om en biaktivitet.


Investorer kan styre sin egen risiko

Som eiendomsinvestor kan du selv kontrollere egen økonomisk risikoprofil. En billigere og mer usikker eiendomsinvestering kan gi høyre avkastning, men medfører også høyere risiko. En investering i høyere prisklasser gir vanligvis lavere gevinst, med anses som en sikrere investering. Akkurat som på aksjemarkedet kan eiendomsinvestoren gjøre investeringer som passer egen risikoprofil.


Ønsker du å investere med god avkastning samtidig som du bidrar til boligbygging i Sverige, Norge og Danmark? Se våre aktuelle lån!