Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Derfor velger stadig flere å investere i eiendom

Därför väljer allt fler att investera i fastigheter

Det blir stadig mer vanlig å investere i eiendom i Norge. Som eiendomsinvestor kan du enkelt begynne å investere i eiendom og investere smart på lang sikt.

  • Del:

Folk trenger alltid et sted å bo. Derfor er det lurt å investere i eiendom for å komme i gang med investeringsporteføljen i en bransje som alltid vil være etterspurt. La oss gå gjennom andre grunner til at eiendom er et av de mest populære investeringsalternativene i dag.


Enkel inntekt med løpende avkastning

Med bare en investering i eiendom kan du bygge opp en investeringsportefølje som vokser seg større hvis du fortsetter å investere med rentes rente-effekten. Du kan også legge til ytterligere kapital i andre investeringsprosjekter. Etter en stund har summen du investerte potensial til å generere merkbare avkastninger uten noen større anstrengelse.


Hvordan begynner man å investere i eiendom?

Eiendomsinvesteringer kan lett oppfattes som noe utilgjengelig for allmennheten, men ved hjelp av vår tjeneste på Kameo kan du enkelt begynne å investere i eiendom ved å registrere deg på siden. Deretter kan du selv velge hvilke prosjekter du er interessert i og investere med høy avkastning ved å velge prosjekter med høyere risiko eller velge tryggere alternativer med en noe lengre rente.


Hvem kan investere penger i eiendom?

Det er ikke så vanskelig å komme i gang som eiendomsinvestor som det høres ut. Fremfor alt trenger du ikke å være millionær for å investere penger i eiendom. Som investor kreves det at du er en myndig borger i et av landene vi er virksomme i, det vil si Norge, Sverige eller Danmark. Når du har registrert deg på siden vår, kan du deretter investere penger i eiendom ved å velge ut eiendomsprosjektene som interesserer deg mest. Du kan sette inn akkurat hvor mye du vil, fra 500 kr og oppover.


Se over investeringen

Når du har kommet i gang, kan du enkelt følge med og se over investeringen fra profilen din på nettsiden. Der kan du se hvordan det går for prosjektene, hvordan investeringene er fordelt og hvilken avkastning de gir.


Trenger ikke å være tidkrevende

Som investor kan du selv styre over din økonomiske risikotaking. En billigere og mer usikker eiendomsinvestering kan gi høyere avkastning, men det medfører også en større risiko. En investering i den høyere prisklassen gir generelt lavere gevinst, men anses å være en tryggere investering. Akkurat som på aksjemarkedet kan eiendomsinvestorer gjøre investeringer som passer deres risikoprofil.


Eiendomsinvestorer kan styre sin egen risiko

Som investor i eiendommer kan du selv bestemme hvilken økonomisk risiko du tar. En billigere og mer usikker eiendomsinvestering kan gi høyere avkastning, men det medfører også en større risiko. En investering i den høyere prisklassen gir generelt lavere gevinst, men anses å være en tryggere investering. Akkurat som på aksjemarkedet kan eiendomsinvestorer gjøre investeringer som passer deres risikoprofil.

 Ønsker du å investere i eiendom med god avkastning samtidig som du bidrar til boligbyggingen i Norge, Sverige og Danmark? Invester i eiendomslån direkte på kameo.no