Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

Jesper M. Johansen blir ny daglig leder i Norge

Jesper Johansen

Gjennom å slå sammen vår danske og norske team under ny sjef, Jesper Johansen, vil Kameo styrke sin posisjon på markedet innen lånebasert crowdfunding og følge den store utviklingen Kameo har hatt de siste årene. 

  • Del:

Kameo slår sammen sitt danske og norske team, og tidligere daglig leder i Norge, Linn Hoel Ringvoll, gir dermed stafettpinnen videre til Jesper M. Johansen. Vi ønsker Jesper varmt velkommen!
Jesper har bakgrunn innen forretningsutvikling, strategi, lederskap og digitale produkter. Utover dette har han løpende utdannet seg innenfor Fintech-området og atferdsledelse. Siden 2019 har han hatt ansvaret for den danske delen av Kameo og vært med på å ta Kameo fra et lite start-up selskap til en voksende scale-up virksomhet med sterk vekst både på låntaker- og investorsiden.


Nye regelverk setter store krav

Linn Hoel Ringvoll, som også er advokat med mer enn ti års erfaring, vil fremover jobbe mer med juridiske sider av Kameos virksomhet i både Norge, Sverige og Danmark.

- De siste par årene har det kommet en rekke nye regelsett som påvirker Kameos virksomhet. I EU trer ett helt nytt regelverk med en ny konsesjon i kraft for crowdfundingplattformer i november i år. Her hjemme har ny finansavtalelov trådt i kraft og en ny låneformidlerlov blir effektiv fra sommeren av. Samtidig har Kameo Skandinavias største utestående folkefinansierte portefølje av lån. Det setter store krav til våre prosesser for vurdering av risiko, informasjon til kundene og kundekontroll - noe vi tar på største alvor.  


Vekstreisen fortsetter

Nå skal Jesper være med på å videreutvikle Kameos posisjon i Norge sammen med det dedikerte teamet som allerede er på plass. Kameo har de siste 4-5 årene hatt en enorm utvikling og sammenslåingen av det norske og danske teamet følger denne utviklingen. 

- Helt konkret betyr det at vi slår noen interne funksjoner og arbeidsoppgaver sammen, slik at vi kan frigjøre ytterligere ressurser for å fortsette vekstreisen vi er på. Sett fra investorene og låntakernes perspektiv vil de fortsatt oppleve den samme gode servicen og kvaliteten, og jeg forventer derfor at sammenslåingen vil oppleves som positiv for alle parter.

- Jeg kjenner allerede teamet veldig godt og gleder meg til at vi sammen kan fortsette å spre lånebasert crowdfunding til enda flere investorer og selskaper.


Noen ord fra Kameos gründer:

2020-003837

- Jeg er veldig glad for at vi kan ønske Jesper velkommen som ny daglig leder i Kameo Norge! Han er kanskje allerede et kjent fjes for flere Kamigos, da han har vært med i Kameo siden 2019 som daglig leder for den danske virksomheten. Måten han har utviklet og ledet det danske teamet på, vil være en stor fordel for oss i Norge også. Jeg har stor tro på at Jesper vil bidra til å ta Norge til et nytt nivå og vi gleder oss over at han nå også er en del av det norske teamet, sier Sebastian Martens Harung, gründer og konsernsjef i Kameo.


Velkommen til oss, Jesper!