Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

KAMPANJE: Få 500 kroner når du investerer

Bonuskampanje | Kameo

Mellom 23. november og 31. januar gir vi deg en bonus på 500 kr når du investerer minst 15 000 NOK i et av våre lån. Les mer om hvordan du utnytter kampanjen her.

  • Del:

Black Friday og julehandelen er i gang for fullt, og det kan være fristende å bruke penger på ting du egentlig ikke trenger. Men tenk om du i stedet kunne få pengene dine til å vokse? Vinterkampanjen vår gjør det litt enklere! Mellom 23. november og 31. januar gir vi deg en bonus på 500 kr når du investerer minst 15 000 NOK i et av våre lån.


Akkurat nå byr plattformen vår på en rekke attraktive investeringsmuligheter, og utvalget oppdateres kontinuerlig. Med en portefølje av lån i ulike størrelser, rentesatser og risikonivåer, er vi sikre på at du oppdager en investering som passer for deg. I løpet av det siste kvartalet hadde investorene våre en gjennomsnittlig avkastning på over 10% - en sjanse som du også kan gripe!


For å ta del i kampanjen, gjør du følgende:

  1. Invester minst 15 000 kroner i et norsk lån på kameo.no
  2. Investeringen din registreres når tegningsperioden på lånet er slutt.
  3. Da er alt klart og du får 500 kroner på din Kameo-konto ved månedsslutt

Invester uten beløpsgrense!

Hvis du ennå ikke har gjennomført og fått godkjent kunnskapstesten i profilen din, anbefaler vi at du gjør det nå. Dette gjør at du kan delta i kampanjen uten å være begrenset til å kun kunne investere opp til 1000 euro. Logg inn på profilen din, naviger til "Kundekjennskap" og velg "Kunnskapstest"


Vilkår for kampanjen:

Dette tilbudet er kun gyldig for norske investorer og kan ikke deles med svenske eller danske investorer. Når du har investert 15 000 kroner i et norsk lån på plattformen til Kameos, setter vi inn en bonus på 500 kr på din Kameo-konto ved slutten av samme måned.
Investeringen din må være gjort mellom 23. november 2023 og 31. januar 2024 for å være gyldig for dette tilbudet. Du må investere minst 15 000 norske kroner i ett enkelt lån i én transaksjon for at investeringen skal være kvalifisert. Du kan kun dra nytte av kampanjen én gang.


Ønsker du å investere umiddelbart? Akkurat nå tilbyr vi flere attraktive investeringsmuligheter på plattformen: Ta en titt på dem og gjør investeringen din nå.

  

Har du spørsmål om kampanjen eller Kameo, er du som vanlig velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.se eller ringe +47 24 07 60 40.