Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4420 - Erfaren utvikler søker toppfinansiering til tomtekjøp Avsluttet

12% årlig rente| Risikoklasse B

Selskapet ønsker å låne totalt NOK 2 500 000 til å frigjøre bundet kapital i en ubelånt hyttetomt på Lygna. Kapitalen skal brukes til å kjøpe eiendom i Torød på Nøtterøy sammen med tomtefinansiering hentet gjennom Kameo lån 4416. Eiendommen selskapet kjøper er egnet for utvikling av eneboliger, og har en fin beliggenhet med utsikt og nærhet til sjø og båtplasser. På eiendommen står det for øyeblikket en fritidsbolig bygget i 1965, som vil være tilgjengelig for utleie inntil en eventuell byggeprosess starter. Det er allerede utført omfattende prosjektering og innvilget veirett til eiendommen. Eiendommen fradeles i seks parseller, og søknad om seksjonering og tillatelse for oppføring av fem eneboliger er under behandling hos kommunen.

Hyttetomten som Kameos långivere får første prioritets pant i, er lokalisert på et hyttefelt på Lygna omtrent en times kjøretur nord for Oslo. Selskapet har mottatt rammetillatelse og igangsettingstillatelse på oppføring av fritidsbolig med to boenheter på tomten. Ekstern megler har verdivurdert tomten til NOK 2 500 000 i mai 2023. Kameos långivere får også andre prioritets pant i utviklingstomten som skal kjøpes, med prioritet etter tilknyttet tomtelån. Total utestående lån gir en LTV på 57% basert på estimert verdi på hyttetomten og utviklingstomten. 

Se tilknyttet tomtelån for eiendommen her:
Lån 4416

Prosjektets styrker

  • Første og andre prioritets pant i eiendom
  • Utviklingstomten ligger attraktivt til i nærheten av sjøen på Nøtterøy
  • Eksisterende bolig vil bli utleid inntil salg som vil delvis dekke rentekostnader 
  • Tidligere låntaker med flere tilbakebetalinger av lån
  • Erfarne utviklere med flere gode referanseprosjekter