Podcasts om crowdfunding til sommerferien

Kameo podcasts om crowdfunding

Det er deilig med fri og ha tid til å slappe av! Her er noen av våre podcastanbefalinger som du kan ta med deg i øret på stranda, i parken eller der du måtte befinne deg. Selvfølgelig om temaer rundt crowdfunding og hvordan du kan få pengene dine til å vokse. God sommer! 

  • Del:

Av Kameo | 


Pengesnakk

Lise Vermelid Kristoffersen sparer 2/3 av det hun tjener, og deler i sin populære podcast sine sparetips. Hun har skrevet en bestselgende bok med samme tema. I denne episoden har hun besøk av daglig leder i Kameo Norge, Linn Hoel Ringvoll. De snakker om hva crowdfunding er og hvordan å starte å investere i slike prosjekter, hva man må tenke på før man investerer, hvor stor avkastning man kan forvente.

Lytt til podcastepisoden her

Lise har også gjort en oppsummering av sine investeringer for halve 2021, og der er også crowdfunding en viktig del:
Tid er penger

Denne sagnomsuste podcasten  ble startet av Peter Warren som har 30 års erfaring som forvalter, trader og investor. Han startet innenfor metaller, råvarer og har de senere år forvaltet og tradet dette i tillegg til valuta, aksjer og renter. Peter går ofte mot strømmen, og stiller spørsmål ved etablerte sannheter. Podcasten har i løpet av sine 114 episoder ikke hatt gjester, før Linn Hoel Ringvoll ble invitert med for å svare på spørsmål og kaste lys på tema som:  - Hva er egentlig folkefinansiering? Hvem er aktørene i dette markedet? Kan man investere i innovasjon og nye arbeidsplasser?

(Crowdfunding-biten er siste halvtimen i episoden, om du ikke orker å vente!)

Hør på episoden her.


Finansavisen Veien hit

Kameos grunnlegger, Sebastian Harung, byr rundhåndet på seg selv i samtale med Finansavisens journalist Hilde Oreld. Podcasten intervjuer «gründere og andre tøffinger» både om veien hit, omveiene, snarveiene og veien videre. I episoden forteller Sebastian om alt fra klassereisen fra Holmlia til svømmebassenget i Spania, hvorfor det er langt enklere å lykkes som gründer i Sverige, og om veien videre mot børsnotering av Kameo i Oslo eller Stockholm.

Hør på episoden her


Acredius AG: Do you speak crowdlending?

Sebastian var gjest på denne podcasten til crowlending plattformen Acredius – et sveitsisk selskap. De ville høre mer om crowdlending-landskapet i Skandinavia, og Kameos historie.

Hør episoden her:  

"