Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4318 - Eiendomsutvikler søker byggelånsfinansiering Avsluttet

12% årlig rente| Risikoklasse C

Selskapet ønsker å låne 1 000 000 NOK av totalt 10 000 000 NOK til tomtekjøp og byggefinansiering. Dette er tredje transje av det totale lånet. Kameos långivere har hittil lånt ut 6 000 000 NOK av den totale lånerammen. Transje 1 gikk til tomtekjøpet og transje 2 og 3 har gått til riving av eksisterende bolig og grunnarbeider på eiendommen i tillegg til rørlegger for bunnledninger og materialer som er levert til oppføring av eneobligene.

Det foreligger byggetillatelse til oppføring av to eneboliger på eiendommen, og betong er klargjort for oppføring av den første eneboligen. Betong til den andre boligen starter i uke 23.

Gruppen har erfaring fra en rekke tidligere prosjekter og har finansiert flere av sine prosjekter gjennom Kameo tidligere. Prosjektene i Sundby Hvorups vei og Eidsviksvegen ble ferdigstilt og tilbakebetalt i henholdsvis 2021 og 2023. Kameos långivere har også finansiert tomtekjøpet til et prosjekt i Fredheimveien i Lillestrøm kommune.

Se tidligere transjer her:
Lån 4126
Lån 4149
Lån 4307

Prosjektets styrker

  • 1. prioritets pant i eiendom, kausjon fra morselskap og personlig kausjon
  • Erfaren utvikler med flere referanseprosjekter
  • Eksisterende låntaker med tidligere lån som er tilbakebetalt innen forfall