Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4380 - Erfaren leverandør av lagerseksjoner søker kapital til sine prosjekter Avsluttet

12% årlig rente| Risikoklasse C

Selskapet ønsker å låne NOK 2 000 000 av totalt NOK 10 000 000 til realiseringen av selskapets neste byggeprosjekter. Selskapet har i dag tre pågående lagerprosjekter i Tønsberg (Barkåker 3), Asker (Røyken 3) og Kristiansund (Pilotveien). Prosjektene er 70-75% forhåndsolgt og oppføring av alle tre lagerseksjonene har startet.

Dette lånet skal gå til finansiering av byggeprosessen i to pågående prosjekter: Barkåker 3 og Røyken 3. Selskapet har mottatt igangsetting tillatelse på prosjektene, og oppføringen av Røyken 3 er godt i gang. Dette prosjektet er forventet ferdigstilt i Q1 2024. Barkåker 3 prosjektet nærmer seg ferdigstilt, og du kan se video av lagerbygningen i prosjektbeskrivelsen nedenfor. Prosjektet forventes å stå klart i september 2023. Dette er tredje transje av lånet, og låntaker har til nå lånt 3 842 000 NOK av Kameos långivere til utvikling av lagerprosjektene.

Se tidligere transjer her:

Lån 4319

Lån 4336

Gjennom selskapets levetid har de fullført flere prosjekter i Tønsberg, Kongsberg og Røyken, og har opplevd at det er stor etterspørsel på sine produkter. Det er totalt fullført seks lagerprosjekter innenfor både budsjett og planlagt tidsramme, og de har hatt et tilsvarende lån gjennom Kameo på et av sine tidligere prosjekter. Lånet ble tilbakebetalt Kameos långivere i februar 2023 etter at prosjektet var ferdigstilt og overlevert til kundene.

Se tilbakebetalt lån her:
Lån 3959

Prosjektets styrker

  • Tett samarbeid med erfarne og solide entreprenører
  • 70% forhåndssalg innfridd i de tre neste prosjektene
  • Kompetent aksjonærgruppe med bred erfaring
  • Tilbakebetalt tidligere Kameo lån innen forfall