Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4369 - Eiendomsutvikler søker byggelånsfinansiering Avsluttet

12% årlig rente| Risikoklasse C

Selskapet ønsker å låne 1 000 000 NOK av totalt 10 000 000 NOK til tomtekjøp og byggefinansiering. Dette er sjette transje av det totale lånet. Kameos långivere har hittil lånt ut 8 000 000 NOK av den totale lånerammen. Transje 1 gikk til tomtekjøpet og transje 2 og 3 har gått til riving av eksisterende bolig og grunnarbeider på eiendommen i tillegg til rørlegger for bunnledninger og materialer som er levert til oppføring av eneobligene. Transje 4 har godt til å bestille vinduer og materialer som trengs for å kunne få begge byggene tette. Femte transje gikk til tekniske installasjoner, og til å reise og tette det første av de to eneboligene. Denne transjen skal gå til gipsing, maling og annen innvendig arbeid i den første av de to eneboligene.  

Det foreligger byggetillatelse til oppføring av to eneboliger på eiendommen, det ene huset er reist og ble tett i juni. Hus 2 er påstartet og forventer å være ferdig reist og tett i løpet av uke 32.

Gruppen har erfaring fra en rekke tidligere prosjekter og har finansiert flere av sine prosjekter gjennom Kameo tidligere. Prosjektene i Sundby Hvorups vei og Eidsviksvegen ble ferdigstilt og tilbakebetalt i henholdsvis 2021 og 2023. Kameos långivere har også finansiert tomtekjøpet til et prosjekt i Fredheimveien i Lillestrøm kommune.

Se tidligere transjer her:
Lån 4126
Lån 4149
Lån 4307
Lån 4318
Lån 4335

Prosjektets styrker

  • 1. prioritets pant i eiendom, kausjon fra morselskap og personlig kausjon
  • 100% forhåndsolgt prosjekt
  • Erfaren utvikler med flere referanseprosjekter
  • Eksisterende låntaker med tidligere lån som er tilbakebetalt innen forfall