Telefonen vår er stengt fra kl15 den 22. desember til kl09 den 2. januar. Om du skulle ha noen spørsmål, kontakt oss gjerne på helpdesk@kameo.no. Vi ønsker alle Kamigos en god jul, og et riktig godt nytt år!

Vår telefonsupport er dessverre stengt i dag på grunn av begrenset bemanning, men åpner igjen i morgen. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på helpdesk@kameo.no.

#4398 - Eiendomsutvikler søker byggelånsfinansiering Avsluttet

12% årlig rente| Risikoklasse C

Selskapet ønsker å låne 1 000 000 NOK av totalt 10 000 000 NOK til tomtekjøp og byggefinansiering. Dette er syvende og siste transje av det totale lånet.

Kameos långivere har hittil lånt ut 9 000 000 NOK av den totale lånerammen. Transje 1 gikk til tomtekjøpet og transje 2 og 3 har gått til riving av eksisterende bolig og grunnarbeider på eiendommen i tillegg til rørlegger for bunnledninger og materialer som er levert til oppføring av eneobligene. Transje 4 har godt til å bestille vinduer og materialer som trengs for å kunne få begge byggene tette. Transje 5 gikk til tekniske installasjoner, og til å reise og tette det første av de to eneboligene. Transje 6 har gått til gipsing, maling og annet innvendig arbeid i den første av de to eneboligene, og reising av den andre eneboligen. Siste og syvende transje skal gå til ferdigstillelse av husene.

Gruppen har erfaring fra en rekke tidligere prosjekter og har finansiert flere av sine prosjekter gjennom Kameo tidligere. Prosjektene i Sundby Hvorups vei og Eidsviksvegen ble ferdigstilt og tilbakebetalt i henholdsvis 2021 og 2023. Kameos långivere har også finansiert tomtekjøpet til et prosjekt i Fredheimveien i Lillestrøm kommune.

Se tidligere transjer her:
Lån 4126
Lån 4149
Lån 4307
Lån 4318
Lån 4335
Lån 4369

Prosjektets styrker

  • 1. prioritets pant i eiendom, kausjon fra morselskap og personlig kausjon
  • 100% forhåndsolgt prosjekt
  • Erfaren utvikler med flere referanseprosjekter
  • Eksisterende låntaker med tidligere lån som er tilbakebetalt innen forfall